Anonim

Man of Steel 2013 slutplats HD

I serien efter krediter

Homura ses vandra i öknen där scenen avslutas med hennes groende mörka vingar och flyger iväg.

Efter att ha sett Rebellion verkar detta kopplat till det

det äger rum i Homuras omskrivna universum efter att hon blivit en demon, vilket är vad vingarna representerar.

Jag är dock inte så säker, det som förvirrar mig är att Homura är det

fortfarande bär Madokas band i scenen efter krediter, medan hon i Rebellion gav tillbaka det i slutet efter hennes "vi kan hamna fiender" tal.

I slutändan, vad representerar den här scenen nu när upproret existerar?

2
  • kom ihåg att det finns en filmanpassning av originalserien som Rebellion gjordes för att följa, det är mycket möjligt att serien gjordes utan Rebellion i åtanke och att filmanpassningen korrigerar kontinuitetsproblem när Rebellion utvecklades
  • Det är en bra sak att påpeka och komma ihåg för dessa saker. Seriens plot och de två filmerna är dock identiska. Det enda nya som tas med på filmerna är ny animation.

Så vitt jag förstår ska den här scenen visa

att Homura har börjat förvandlas till en häxa i slutet av serien. Detta förklarar varför vingarna ser ut som något ur en häxalabyrint. Det skulle också förklara hennes band: det sker fortfarande i universum med anpassade lagar som Madoka skapade. Dessutom skulle det förklara varför hon kunde höra Madoka - det var för att Madoka snart skulle hämta henne.

Om du går efter detta kan det antas

att inkubatorerna fångade Homura i sin barriär ganska mycket direkt efter den här scenen, och sedan inträffar upprorets intrig.

Så vingarna skulle faktiskt vara

häxa vingar, inte demon vingar. Det verkar dock finnas några likheter mellan en häxas krafter och Demon-Homura. Till exempel, i sitt omgjorda universum, visar hon sig ha fågelfamiljer som ser misstänkt ut som häxfamiljer. Vi kunde också se att Homura också fick sin själspärla förvandlad till något - dock inte ett sorgfrö, för det var inte förtvivlan som förvandlade henne, utan kärlek - eller så säger Homura.

Så det vore vettigt att

hennes häxavingar liknar hennes demonvingar i slutet av Rebellion-filmen.