Anonim

Operation Unified Response: Marine Humanitarian Aid in Haiti

Från och med s02e09 anklagas Aqua för att rena de varma källorna i Arcanretia. I metakänslan kan vi se skillnaden med den animerade färgen (grön för varm källa, klar / blå för vanligt vatten), och att Aqua är känt för att kunna rena vatten helt enkelt genom att vada in i det, som vi lärde oss i s01e05 .

Det nämns aldrig hur någon av medborgarna skulle veta det. Här i verkligheten har mineralvatten samma färg som kranvatten.

Hur skulle medborgarna i Arcanretia veta att det varma källvattnet renades till vanligt vatten?

Notera: Detta är en uppföljningsfråga till Vad är skillnaden mellan varmt källvatten och vanligt varmvatten?, Inte en kopia av det.

Egentligen vanligt varmt källvatten gör visa en subtil, om inte signifikant, färgskillnad jämfört med normalt varmvatten.

Med hänvisning till mitt tidigare svar om hur i Arcanretia är varmt källvatten jämfört med normalt varmvatten analogt med onsen mot skickat , om du skulle titta på stockfoton av onsen bad, kan du se att vattnet är något grumligt och oklart:


(källa: hikyou.jp)

Du kan nog se skillnaden mellan den typen av vatten och klart, normalt varmt vatten.

2
  • Så uppenbarligen finns det också olika färger. Jag gjorde en snabb sökning för att se om färgen ovan var normal eller bara ett specialfall. Jag ska säga att det färgade vattnet är en tydlig indikator på att det är onsen. japanese-products.blog/2018/05/09/onsen-colors-meaning
  • @YetAnotherRandomUser Det finns också andra färgade onsen, till exempel den svavelhaltiga vita onsen.