Anonim

VAD HÄNDADE MED MARIAH CAREYS RÖST? (SANNINGEN!)

Jag var ganska nyfiken på att veta exakt vad en falsk minoshiro är.

För mig verkar de vara någon form av bioteknisk "maskin" eller cyborg eller något sådant, som har förmågan att lagra mycket information. Anledningen till att jag tror att de inte är "naturligt" förekommer på grund av hur de pratar, vilket verkar likna maskintal. Men de verkar också likna levande varelser, eftersom den falska minoshiroen kunde överträffa programmet som nekade åtkomst till dess data för att bli sparat av Saki och hennes vän. I grund och botten, vad exakt är de, och var kom de ifrån? Förklaras det någonsin i anime eller roman?

1
  • Om det åsidosätter inloggningsprocedurerna för avancerade A.I. kan oberoende beslutsfattande, kan de åsidosätta lägre rankade begränsningar när de står inför ett högre rankat direktiv. I fallet hotade barnen att döda det, och dess självöverlevnadsdirektiv tillät det att åsidosätta inloggningen. Tänk på robotikens tre lagar, det finns en "... om det inte strider mot lag 1".

Den falska Minoshiro (lit. , minoshiro-modoki, monoshiro-mimic) de stöter på identifierar sig själv som "Panasonic Automotive Archive, Autonomous Evolution, version SE-778H Lambda. " Cirka 890 petabyte data lagras i den med hjälp av holografiskt minne; detta inkluderar alla 38 242 506 volymer som har publicerats i Japan sedan 2129 e.Kr. och 671630 referensböcker på andra språk. Romanen beskriver att den är en slags flygtransport- och sökmotor.

Eftersom det ger enkel åtkomst till den stora informationscachen, är den intellektuella eliten rädd för att denna förbjudna kunskap kan läcka ut till allmänheten genom den och har gjort det till ett tabu att röra eller till och med prata med det.