Anonim

Affärsstudier klass 12 || Ledningens natur och betydelse || Ledningsegenskaper ||

Vad är betydelsen av att Koizumi märker Kyons mullvad i slutet av Lone Island Syndrome?

Jag tror inte att det här någonsin fanns en förklaring i anime ... gavs något sammanhang i ljusromanen?

http://www.youtube.com/watch?v=gYHm7N3EtmQ#t=44s

Jag har inga hårda bevis för att säkerhetskopiera det, men jag antog alltid att det var vid den tidpunkten som Koizumi faktiskt började ta Kyon på allvar. Istället för att bara titta på vad han verkar vara vid första anblicken började han kika in i honom på större djup. Och eftersom det mestadels är en komedieserie, innebär det större djupet en mullvad.

1
  • Nej, det sägs att någon som har en mullvad på nacken är någon som vill leva ett enkelt liv. Vilket passar perfekt kyons personlighet.

I ljuset Roman åtminstone:

det finns ett scenario där spelarna möter bra, en falsk roll (falsk Kyon, falsk Haruhi, etc.) Kyon lyckas dra slutsatsen att falsk Mikuru var falsk eftersom det inte fanns någon mullvad på hennes bröst. Det är troligt att vi visar Kyon-mullvadern för att också förstå faktumet om hur Koizumi kommer att kunna skilja den falska Kyon från den verkliga Kyon i denna händelse (eftersom Koizumi möter den falska Kyon).

Observera naturligtvis att detta också bara är spekulation, eftersom Light Novel har ett förstapersonsperspektiv (så vi läser faktiskt inte om Koizumi som ser mullvaden, så därför kommer inte ovanstående att läsas om). Det är dock ganska troligt att KyoAnim lade till det på grund av detta fall.

Scenen finns i:

The Rampage of Haruhi Suzumiya, Snow Mountain Syndrome-kapitlet. För att citera:

Ett djupt andetag kommer fram ur min djup.

"Hoo ...!"

Jag hoppar ut ur min säng som om jag hade en fjäder i mig.

"Aldrig!"

Titta närmare! Varför märkte jag inte det här? Personen före mig är inte 'min Asahina-san'. Jag borde ha vetat bättre än någon annan. Gjorde jag inte det här förra gången för att verifiera äktheten? Du skulle veta efter att ha tittat på "den platsen" på Asahina-san.

"Vem är du?"

-Det finns ingen mullvad på vänstra bröstet i denna Asahina-san.

Senare...

Han [Koizumi] stirrar direkt på mitt [Kyons] ansikte.

[Koizumi]: "Du uppträdde också i mitt rum. Utseendet kan ha varit du, men beteendet var bara skrämmande ... hur som helst, du gjorde saker som du inte skulle göra."

Källa: http://www.sos-dan.ru/files/novels/en/Volume_05/31_Snow_Mountain_Syndrome.htm

3
  • Lyssna inte på killen som sa att det fanns dubbletter i ljusromanen. det hände inte. Jag har bokstavligen romanen i min hand. Det fanns inga omnämnanden av dubbletter.
  • Vissa citat skulle hjälpa om detta var ett försök att svara på frågan snarare än en kommentar.
  • @TheFactualGamer Jag är inte säker på om du trollar eller vad, men jag lade till citat för mitt svar.