Anonim

Låt oss spela Yu-Gi-Oh! The Dawn of Destiny: Del 7: Penguin Arsenal!

Jag har funderat på hans Mangekyo och hur det verkar ha haft någon inverkan på hans syn och hur han kunde ha undgått effekterna. Efter mycket eftertanke om ämnet tror jag att jag kanske har lösningen och undrar om det här är en giltig teori eller inte. Min teori är att du behöver båda Mangekyo för att skada din vision. Eftersom han bara hade ett öga tillåter detta honom effektivt att använda en del av sin kraft utan effekt jämfört med människor som Itachi och Sasuke som har båda och hade problem med detta. I grund och botten, om jag inte gjorde det tillräckligt tydligt med bara ett öga kunde han inte få Susanoo eller andra fantastiska förmågor men hade heller inte nackdelen med att förlora synen. Så tror du att detta är en giltig teori? Jag vet att det inte kan bevisas på något sätt, bara försöker se om jag är den enda som tycker att detta är en möjlig lösning.

6
  • Mycket nära släkt
  • Jag har alltid trott att det beror på att han inte använder båda samtidigt som andra människor, så det skulle få ögonen att hålla längre. Det är dock bara min teori.
  • han hade tillgång till massor av delare som återstod från uchiha-massakern, förutsatt att byta ögat inte tar bort användarens ursprungliga förmågor, skulle jag säga att han hade andra ögon implanterade i sig.
  • @Wondercricket Började inte Kakashi tappa synen under fjärde Ninja-kriget nära slutet (vet inte exakt vilken kamp)? Jag trodde att Tobi / Obito kunde använda sin MS så omfattande för att han har Hashiramas celler. Precis som hur Danzo, tack vare Hashiramas celler, inte behövde vänta ett decennium innan han kunde använda Kotoamatsukami (Shisuis MS) igen.
  • Kakashi började verkligen tappa synen, nästan från början. Det var så han visste att fråga Itachi om hans syn, som omedelbart varnade och chockerade Itachi att Kakashi hade utvecklat Mangekyou, även om han inte använde den i den kampen. Det finns bara en möjlighet när det gäller varför Obito inte tappade synen trots överanvändning. Hashiramas celler. Vi har sett effekten av Hashis celler som återupplivar Sharingans ögonkrafter inom Shisuis Mangekyou. Det är självklart att det är möjligt att det skulle ha en liknande effekt när det gäller att avvärja Sharingan-blindhet.

Med tanke på att han har hundratals reservdelar Sharingan och halv kropp av vit zetsu. Det är ganska lätt för honom att underhålla Mangekyu Sharingan (kan faktiskt aldrig använda evig mangekyu).

Vi kan se det i scenen när han transplanterade Itachis ögon till Sasuke.

det beror på Hashiramas celler, plus att jag alltid har varit övertygad om att alla Uchiha- och Senju / Uzumaki-parningar skulle förneka någon av de fysiska biverkningarna av Sharingan på grund av att de är både de fysiska och andliga sidorna av salvia.

det kan också ha att göra med det faktum att med ett öga som saknas kan han inte använda susanoo som kan ha varit skadligt och tillräckligt intensivt för att överväldiga läkande förmåga hos Hashiramas celler.

Ni har alla fel idé. Det beror på att han hade hälften av den vita zetsus kropp som utvecklades med hjälp av Hashiramas celler. Senju hade extremt kraftfull helande kropp som omedelbart kunde läka alla sår. Den förlorade synen uppstår på grund av regelbunden användning av mangekyo sharingan eftersom du inte får tid att läka de skador som görs av det i ledsen tid, dock för Obito på grund av Hashiramas celler att skadorna läktes omedelbart.

1
  • Den andra äldre svar anger exakt samma. Det skulle vara anmärkningsvärt om du lägger till ytterligare information om du kan tillhandahålla några kanoniska bevis eller instanser.

Jag kunde tänka på två saker:

  • Han var ägaren till den Sharingan. Han hade mer kompatibilitet med det. Så han kan använda den fler gånger än Kakashi.

  • Han hade Hashiramas celler.