Anonim

Hur man löser ett tillstånd med överhettad motor - EricTheCarGuy

Förmodligen har Eri en besynnerlighet, Spola tillbaka, som gör att hon kan spola tillbaka en individs kropp till ett tidigare tillstånd. Hon använde detta till exempel för att ångra den skada som Izuku gjorde på sin egen kropp när han använde En för alla vid 100%. Kan Eri återställa En för alla lust till All Might och också bota honom från hans skador som All for One gjort? Eller finns det några hinder för att något liknande ska hända?

3
  • Hennes karaktär är helt trasslig av författaren. Om hon "spolar tillbaka" tillståndet för en person, hur tar kulorna bort quirk från personen, som föddes med quirk? Den här personen borde aldrig ha en stat där den inte har något grymt.
  • Så sant @lentinant att hon till och med vände om sin faders existens utan att utlösa ett tidsåterfall (bleknar bort), det verkar som om författaren ännu inte definierar reglerna och begränsningarna för hennes besynnerlighet.
  • när jag sa "tidsåterfall" menade jag effekterna av hennes konst i realtid. Som till exempel, Eftersom hon felaktigt använde sin karaktär för att spola tillbaka sin far från existens då, borde hon ha bleknat bort för att hon aldrig skulle ha funnits i första hand om hennes far inte gjorde det.

Det är ett mycket spekulerat ämne i fansen. Eftersom vi inte vet så mycket om båda konstigheterna kan vi bara bedöma utifrån vad vi vet.

  • Eftersom Eri kunde återställa sår på Izuku, kan vi säga att hon också kan återställa All Might sår. Eri kan till och med spola tillbaka någon till sin icke-existens, vilket naturligtvis betyder död.

  • Vi vet att konstiga kulor kan göra en person konstig. Det är också viktigt att notera att dessa kulor bara ändrar din quirk-status, inte hela kroppen.

Således kan du anta att med experiment eller genom att riskera All Might, Eri kan vända honom till ett tidigare tillstånd där han är i sin "styrka".

Det här är mina egna tankar. Jag tror att Eri kan vända All Mights sär på grund av hur One for All fungerar. Om en One for All-användare skickar särpräget till någon annan är det bara glöd som finns kvar. Så, Jag tror att hon bara kan återställa glöden men inte hans makt.

Ari's quirk är den mest trasiga quirk vi någonsin känt. Jag tror att mangaka också vet det så att han inte kommer att använda henne på grund av detta. Det kan förstöra varje uppbyggnad som mangan någonsin har gjort.

Från vad jag förstår hittills kan Ari's quirk vända en individs kropp tillbaka till vilken tidpunkt som helst (från individernas nuvarande tillstånd till vilken punkt som helst innan de fanns). Detta innebär att hon helst skulle kunna läka varje person från eventuell dödlig skada, eftersom hennes förmåga helt enkelt kan vända personens kropp tillbaka till en tid innan en sådan skada uppstod (precis som hon gjorde med Midoriya Izuku). Så det är möjligt för henne att läka de skador som Alla kan få från olika skurkar.

Den komplicerade delen är Om hon kan återställa All might till en tid där han hade en för alla. Innan jag börjar med hur den frågan kan besvaras måste vi förstå begreppet paradoxer. Tiden rör sig linjärt och är vanligtvis oföränderlig, men i Ari: s fall påverkar hennes förmåga mycket subtilt, Eri kan ta någon kropp tillbaka till vilken punkt som helst innan de föddes, och på ett sätt är det en "tidsrelaterad förmåga".

Vanligtvis orsakar tidsrelaterade förmågor en krusningseffekt som jag personligen kallade "Tidsåterfall" (det resulterande resultatet av en handling på grund av sin egen distinkta tidsskillnad). Emellertid utlöser Eri's "Rewind" inte ett "Time relapse" och det antingen visar att:

 (1) The complete nature of her quirk is still unknown Or (2) The mangaka has not completely thought up those aspects as of now. or (3) I'm just way overthinking things lol! 

Paradoxer är logiska möjligheter som skapar uppenbara motsägelser mot redan kända fakta. Jag tar upp detta eftersom All might redan har passerat den för alla förmågor till Midoriya, och så är Midoriya den nuvarande spelaren för en för alla. Om Eri vände tillbaka allmaktens kropp till en tid där han har en för alla, skulle det innebära att det finns 2 fackelbärare av en för alla. Vi vet dock redan att det bara kan finnas en spelare av en för alla vid varje given tidpunkt. Detta orsakar därmed en paradox i den tidslinjen och strider mot vad vi redan har fått höra. Därför det kommer att vara omöjligt för henne att föra tillbaka allmakt till en tid där han hade en för alla.

Jag vet inte hur paradoxer kommer att upprätthållas i "BNH Universe" men jag antar att oavsett vad hon gör kommer det att finnas "en viss kraft" som hindrar henne från att återställa One for All tillbaka till All might.

Eris Rewind Quirk lockar så många möjligheter och paradoxer som strider mot den övergripande logiken för anime som helhet. Det är emellertid vägen som Mangaka valde för att hennes namn i sig (" " + " ") betyder att "bryta förnuftet".

Bara för att klargöra paradoxen. Du inser att bara för att hon återställer någon kropp tillbaka till en tidigare version av tidslinjen eller att den inte existerar helt, motsvarar det inte någon form av tidslinjemanipulation. Personens kropp kan återgå men det tar inte bort personen från det förflutna. Men det uppenbara är att om hennes krafter var sanna för hur de fungerar, när hon läkt Midoriya sedan hans skador återvände till innan de händer, bör hans minnen följa efter och därmed borde han inte ha kommit ihåg att ha brutit sin kropp. Så klokt om det användes på alla maktar A.) Med det vi vet inte bara skulle alla bli läkta skulle han också återfå sin särprägel och eftersom detta inte påverkar tidslinjen vet vi också att det inte skulle ta bort midoriyas quirk heller (vi vet detta eftersom quirks är bäst av genetik dvs två föräldrar med olika quirks producerar avkomma med en eller båda eller en kombination där av båda quirks som strävar efter son med både eld och is från sin mamma) så quirk en för alla måste överföras genom en förändring i DNA genom vår nuvarande förståelse. B.) Allmight skulle inte heller komma ihåg någonting från den punkt där han slutligen skadades fram till idag bokstavligen raderade hans minne om izuku och hans överföring av en för alla konst till att börja med. (Bonus trodde att detta skulle betyda all makt och izuku skulle ha en för alla samtidigt)

1
  • Paragrafavbrott är din vän. Detta är en nästan oläslig rant utan stöd. Men jag kommer att ge +1 ändå för att korrekt påpeka att människor missbrukar denna paradox nonsens.

Efter att ha startat historien från början igen, har jag kommit till slutsatsen att, även om det du säger kan vara möjligt ... är det mest troliga resultatet att allt för en stjäl hennes besynnerlighet och återställer allt för en till sin bästa. Jag vet att han menade att skicka saker vidare till Tomura, men jag tycker det är mycket osannolikt att Deku aldrig kommer att slåss mot en full-powered All for One.

Jag tror att det största problemet är det faktum att du måste titta på den här gången på många sätt. En konst fungerar på många olika sätt, och det gör också tidsresor. Ari's quirk kan kontrollera tiden för någons kropp, vilket gör att hon kan använda sin quirk utan att påverka tidsströmmen. Självklart, om hon kan bli av med en snabb, använder hon sin konst på en annan skala. Hon kan använda sin besynnerlighet för att inte bara vända en persons kropp / andra saker, utan också människornas evolutionära tillstånd. Till exempel kan hon gå till en person och i teorin förvandla dem till apor, från vilka vi har utvecklats från. När det gäller alla mässor kommer han inte att kunna ge tillbaka det eftersom det var något mycket annorlunda. Naturligtvis kunde deku alltid ge tillbaka det, men jag tror att Ari: s förmåga följer olika tidpunkter, men hon skulle sannolikt kunna läka de skador som alla kan få.

Personligen tror jag att det enda som hennes karaktär gör när det gäller att "radera" en annans karaktär är att återställa det till sitt vilande tillstånd innan det aktiverades. Jag tror att realistiskt efter högst fyra år kommer personens särdrag att återaktiveras. Uppenbarligen har vi inte sett tillräckligt med tid för att se detta hända, men det är mest vettigt för mig.

"One for All" är en skapad konst av "All for One" för sin bror. Det är unikt i My Hero-världen på grund av detta. Den överförs från individ till individ eftersom den är ”skapad av människor” och inte naturligt förekommande. Vid denna punkt finns det bara en förekomst av den i existens men "All for One" kunde (i teorin) återskapa den åtminstone i sin basform. Om Eri skulle återställa All Might till en tid där han hade särprägen, kunde det finnas två personer med "One for All". Eftersom det i första hand är en skapad konst, kan den dupliceras.

en för alla var inte känd för att säkerligen skulle skapas av alla för en. Han överförde en förmåga att lagra kraft till sin bror. De säger specifikt att det är okänt om han gjorde detta medvetande om sin brors tidigare förmåga eller helt enkelt att försöka göra honom starkare.

En för alla överförs från individ till individ, för brodern som fick denna förmåga att lagra makt HAR ALLTID EN QUIRK som tillät honom att vidarebefordra besynner till andra. En karaktär som skulle ha varit värdelös och blivit okänd om den inte fick en annan kraft att faktiskt passera. Det faktum att det lagras betyder i huvudsak att det kan fortsätta att få makten oändligt från ägare till ägare.

Att det är en godkänd egendom och inte en som beviljas genom födseln, jag tror inte att det är vettigt att kunna återställa alla kanske till att ha en för alla ... det är EN för alla inte alla för alla ... allt för en skapar inte konstigheter han stjäl dem. Det enda sättet han "skapar" en karaktär är att kombinera krafterna hos de som stulits för att använda sig själv eller implantera nomus med flera stulna konstigheter för att förbättra dem.

eri kan inte heller kontrollera hennes makt, så kanske de kan läka hans mage, men översynen har redan sagt att det enda sättet att stoppa henne är att döda henne och föra tillbaka henne ... kanske slå ut henne med den x-rankade hjältens doft eller sinnesstyrande henne att sluta? även om jag antar att en översyn skulle ha provat de flesta tekniker eftersom han sa att han spenderade år på att testa ..

Problemet är hur Ari: s karaktär uppfattas.

Det kallas Rewind och det antas att det inte har varit tänkt ut eftersom hon "spolade" sin far så trasig eftersom hon inte borde existera eftersom han aldrig existerade.

Jag tror att den verkliga kraften i hennes besynnerhet inte i huvudsak spolar tillbaka utan återställer. Eri kan återställa någons kropp till någon punkt i livet utan att det påverkar tiden. Till exempel återställer hon Deku under sin kamp med översynen, om hon spolade tiden, skulle han spolas tillbaka till en version som var före striden och därmed försvarslös varje gång eftersom han inte ens skulle veta vad som hade hänt mellan det ögonblick hon valde att spola tillbaka honom till och det nuvarande ögonblicket.

Jag tror att hon kan återställa människor till den tidigast möjliga versionen (vilket skulle vara i det ögonblicket ägget befruktas i livmodern) det skulle betyda att hon inte spolade tillbaka tiden utan återställde sin far till en nästan osynlig partikel (vilket uppenbarligen skulle orsaka honom att dö) men skulle inte påverka tiden eller hennes egen existens som han existerade fram till det ögonblicket.

Om återställningsteorin är korrekt är anledningen till att hennes blod kan användas för att stoppa konstigheter att det kan användas för att återställa en individs besvär till innan de kunde utnyttja det. Det sägs att en karaktär uppträder vid 4 års ålder, om den återställdes till före denna ålder skulle det få hjälten att sluta kunna använda den.

Jag tror att hennes besynnerlighet skulle tillåta henne att återställa Almight till honom i sitt högsta fysiska tillstånd men det skulle inte kunna återställa hans makt. One for All var inte en egendom som han föddes med eftersom han var konstig och makten är mer något som lånas ut till en hjälte snarare än något som är deras.

Många här inne låtsas att hennes förmåga har något att göra med att manipulera tid. Hennes makt är att spola tillbaka en kropp till ett tidigare tillstånd, detta skapar inte en paradox. Hennes förmåga att spola tillbaka sin far till en punkt av intet skapar inte alls ett paradox med att hon fortfarande lever för att hon inte är på resande tid. Huruvida hon kunde ge all makt en för alla tillbaka har jag ingen aning om, skulle anta ja, skulle också anta att hon kunde trycka deku tillbaka till en punkt där han inte längre har en för alla i huvudsak att radera utsläppet från existens. Lemillion antyds att kunna få tillbaka sin egenart, så varför skulle inte allt göra? Skulle också förstå att hennes karaktär skickar en persons förmåga med sin karaktär tillbaka till när de var spädbarn och inte har full kontroll över det. Ett exempel på personer som märkligt utvecklas under hela showen är den härdande killen.

Om min interpunktion suger förlåt