Anonim

Som är rädd för den stora dåliga vargen sjunger med låtar

Ta en titt på den här bilden, som jag inte har inbäddat i det här inlägget eftersom den innehåller några spoilers för slutet av säsong 2 av WIXOSS. Det visar sig att det här är en teckning av Yakou Hiroshi (publicerad här på Twitter och här på pixiv), som var animeringsdirektör för WIXOSS. Så inte riktigt "officiell konst" i sig, men mycket nära den.

Vem är personen mitt på bilden (till höger om Hitoe, under Hanayo och till vänster om Yuzuki)?

Jag kan identifiera alla andra på bilden, men jag minns inte att jag har sett den här personen. Jag tror att alla viktiga karaktärer i serien finns med på bilden också (jävel, även Ruukos bror och kortbutikdamen är där inne). Den viktigaste personen jag kan tänka mig som inte är med på bilden är Hitoes mamma, och det är helt klart inte henne ...

2
  • ser ut som att hon dyker upp i OP vid 0:50 som mitten av trion längst ner till höger.
  • @ z Tja, jag kommer att bli förbannad, det ser verkligen ut som samma person. Snyggt fångat! Fortfarande vet jag inte vem det är - kanske en av Yuzukis klasskamrater som trakasserade henne om hennes förhållande till Kazuki?

Hon heter Honoka. Hon är en del av Kazukis vänkrets. I avsnitt 6 av den första säsongen konfronterar hon och ett par andra tjejer Yuzuki om hennes förhållande med sin bror. I avsnitt 8 leder hon Kazuki ut från kortbutiken där de spelar tillsammans för att bekänna sina känslor för honom. När hon avvisas berättar hon för honom vad folk har sagt bakom hans rygg.