Anonim

Hur Itachi Uchiha's Sacrifice äntligen hedrades i Boruto Naruto Next Generations!

Madara gav sin Rinnegan till Nagato. Men efter att Kabuto återför honom med Edo Tensei har han fortfarande Rinnegan. Hur är detta möjligt?

3
  • När Edo Tensei Madara dök upp på slagfältet berättar Kabuto (i M s kropp) att han modifierade Madaras kropp för att återspegla sin främsta stat. Vilket inkluderar fysisk prime från hans ungdom, visdom och minne till hans dödsålder, Hashirama-implantat etc. Detta är de historiska detaljerna som stöder Rinnegan i ET Madara
  • Samma händer med Itachi, relaterad fråga Nagato's Eye i Edo tensei Mode
  • Reinkarnationsteknik ger användaren alla sina förmågor, alla de någonsin haft. (tack till 2: a Hokage och jävla Orochimaru!)

Narutopedia:

En reinkarnerad individ kommer att ha alla de förmågor de hade under sitt liv, inklusive kekkei genkai och kekkei t ta. De är psykiskt återställda som de var vid tidpunkten för deras död, inklusive alla fysiska handikapp de kan ha haft, till exempel Nagatos skadade ben.

Eftersom Madara hade Rinnegan när han dog återuppväcks han med den igen (med hjälp av Kabutos modifieringar, om du kommer ihåg).

Emellertid är Edo Tensei Rinnegans falska. Även om Edo Tensei Madara kan använda dem för att absorbera ninjutsu, kan han inte använda den för att kalla fram Gedo Mazo eller använda Limbo. Det är ungefär detsamma med Nagatos Rinnegan eller Itachis Mangekyo Sharingan.

För ytterligare bevis, när Madara återupplivades i kött genom Rinne Rebirth, förlorade han sin falska Rinnegan.

1
  • 2 Bara en liten korrigering, han återupplivade inte med Rinnegan på grund av Kabutos modifieringar. Han skulle ha varit Edo Tensei återupplivad med det oavsett för att han hade det när han dog. Kabutos "modifieringar" återupplivade Madara med sin ungdomliga, mest kraftfulla kropp istället för den gamla och svaga en han dog i.

Egentligen gav Madara inte Nagato Rinnegan, han väckte bara den i honom, och eftersom han var en Uzumaki (som är avlägsna släktingar till Senju) kunde han kontrollera den. Madara fick Rinnegan genom att slå samman Hashiramas celler med sitt hjärta. och väckte sin Rinnegan väldigt sent i sitt liv, varefter han snart dog. Därför hade han Rinnegan när han uppstod.

6
  • 3 Har du någon referens för det? Jag trodde att madara gav rinneganen till Nagato så att han kunde använda den för att återuppliva madara.
  • 1 Madara plan ut sa att han gav sin rinnegan till "någon" medan han pratade med obito, och att han bara hade ett regelbundet öga. Innan han gjorde det kallade han till Gedo mazo och förlängde sitt liv tills han valde att dö och lämnade allt åt obito.
  • Ja, men Nagato har två rinegans inte bara en, och han vaknade i chieldhood, så är inte Madaras rinegan
  • @Rezende Nagato har bara en rinnegan
  • Nagato hade två Rinnegan-ögon, som transplanterades av Madara när Nagato bara var barn. Rinnegan var verkligen Madara.