Anonim

GT Goku (Ssj4) vs Beerus * Pivot Sprite Animation *

Ytterligare detaljer:

  • Gohan nådde inte heller den.
  • Goku kunde göra det en kort tid en gång och senare en lång tid.
  • Gotenks gjorde det men för en kort tid.
3
  • Jag misstänker att svaret på detta är samma svar på "Varför de kvinnliga Sayans inte kan bli SUper Sayans?".
  • Jag antar att det är ett liknande mysterium, påminner mig om Pan.
  • Att svara på varför både Goku och Gotenks stannade i den formen en kort tid beror på den överväldigande mängd energi som formen erbjuder, om den inte är van vid dränerar den bara din energi för snabbt för att upprätthålla. Med träning kan tiden förlängas som när Goku och Gohan gick runt i SSJ-form för att vänja sig vid det.

Det finns faktiskt många idéer om det, och en är att Goku tillbringade lång tid på att träna i himlen, där makten är obegränsad och det sägs ha stärkt honom kraftigt. Vegeta å andra sidan hade aldrig den chansen. Som en anteckning nådde Vegeta Super Saiyajin 4 efter att ha fått kraft från en av Bulmas maskiner, sedan smälte han med Goku för att slå One-Star Dragon.

Som ett tillägg till det accepterade svaret kunde Gotenks nå SSJ3 bara för att fusionen dramatiskt ökade hans makt.

Gohan nådde aldrig det för att han hade den gamla Kai att vakna sina sovande krafter (Mystical Gohan form) vilket gjorde hans makt jämförbar med en SSJ3.

Super Saiyajin 3-transformation tar in mycket energi. Och för att göra den formen perfekt, behövde Goku arbeta på sin uthållighet, vilket han gjorde när han var på King Kais planet.

Innan han slogs mot Kid Buu hade han inte perfekterat formen. Faktum är att den formen till och med var dold för Vegeta, för Vegeta hade ingen aning om att det fanns en möjlighet att gå bortom Super Saiyajin 2-nivån. Om du kommer ihåg att Goku försökte ladda sig i Super Saiyajin 3-formen när Vegeta var betet, men han misslyckades med att återställa sin styrka, till skillnad från vad han förväntade sig.

På samma sätt, när han kämpade mot Beerus, var hans energi inte ens nära förstörelsens Gud. Jag tror att SSJ 3-formen är en form som kräver extremt hög energistigning. När det gäller Gotenks var SSJ3 möjligt på grund av den kombinerade styrkan hos Goten och Trunks.

När det gäller Vegeta, ja, även om han är prinsen för alla Saiyans, saknar han potentialen att driva upp till den nivån. Och han saknar träning, till skillnad från Goku, vi kan aldrig hindra honom från att fortsätta träna och slåss.

Halva sajianer har potential att nå SSJ3, men Toriyama har inte fokuserat mycket på SSJ3-transformationsdelen. Och det finns ingen diskret logik som stöder transformationen som sådan.