Anonim

Min Mesa Boogie Mark IV Rig Rundown

I The Rising of the Shield Hero, Valde Myne Shield Hero som hennes hjälp och förrådde honom senare för bara 800 guldmynt, som var lika fördelade mellan hjältar.

Jag hittade ingen anledning till varför hon gjorde det.

Är det för att Naofumi är en Shield Hero (en försämrad hjälte)?

Se till att se hela anime, om du har sett det till sista avsnittet och fortfarande inte kan upptäcka varför du kan läsa mitt svar

Eftersom Myne är kunglig, förrådde hon honom inte för bara 800 mynt, men hon försökte håna honom från början, det har visat sig att hon är den andra prinsessan till tronen, så det är i princip bara roligt av den degraderade hjälten, bevis: https://shield-hero.fandom.com/wiki/Malty_S_Melromarc du hittar här position som drottning

4
  • Vänligen inkludera relevanta källor / referenser.
  • Det aktuella sändningsavsnittet är 11 så det finns mer att komma från den här historien, och jag vet att Myne tillhör kungligheter och hon använder sin royaltykraft för att håna Naofumi men även efter avsnitt 1 försöker hon fortfarande håna Naofumi i avsnitt 4 med hjälp av spjuthjälten .
  • 1 Detta svarar inte riktigt på det. Det är inte en anledning till, eftersom andra kungligheter verkar ha inga problem med Shield-hjälten. Det är bara kungen och Myne.
  • För att lägga till ser jag inte hur det är att vara en kunglighet som ett bevis för ditt uttalande att hon "i princip bara gör narr av den försämrade hjälten". Dessutom motsäger den wiki-sidan du nämnde allt i ditt svar. Om det är spekulation från din sida, vänligen ange relevanta källor / referenser, helst från ljusromanen och anime.