Anonim

Tecken på dajjal som redan finns här måste titta

Serien Sora no Woto baserades i en postapokalyptisk värld som avsevärt minskade mänsklighetens tekniska förmåga. (Takemikazuchi spindeltankar -> vardagliga stridsvagnar)

Sedan fokuserar hela showen på händelser efter apokalypsen, med bara en glimt av flash-back till tidigare händelser under apokalypsen. Men för det mesta är själva apokalypsen till stor del höljd.

Finns det några detaljer om:

  1. Vad var apokalypsen?
  2. Hur hände det?
  3. Hur såg den preapokalyptiska världen ut?
1
  • Några spekulationer om detta finns på soranowoto.wikia.com/wiki/Speculation

Jag lär mig fortfarande engelska, men det här är vad jag förstod.

  1. Apokalypsen är relaterad till legenden som Yumina beskriver i kapitel 12. Det kunde ha varit det stora kriget mot en ängel (det visas delvis i kapitel 7, du kunde se svarta vingar i fönstren - detta händer när Felicia kommer ihåg sitt förflutna).

  2. Fienden var extremt stark, även en takemikazuchi räckte inte för att slåss mot "ängeln". Jag är inte säker på om det är en utomjording eller kanske avancerad teknik från den tiden. "Ängeln" använder en laser för att förstöra en stad.

  3. Världsutseendet gillar idag, vissa byggnader utan bra teknik, det enda anmärkningsvärda var takemikazuchi. Kapitel 7 har mer information.

Från vad jag förstod efter att ha sett den här serien:

Världen har mest förstörts av ett krig. Vi vet inte riktigt om det är ett krig mellan människor eller mellan människor och utomjordingar.

Världen av sora no woto verkar förstöras mellan 2000-2010 på grund av flera anspelningar på denna tid under anime.

Vi vet inte mycket eftersom jag misstänker att den här serien skulle vara en del av ett större multiversum.

En hypotes är att denna serie har en koppling till ockult gakuin eftersom de var två serier från samma anime utan chikara-TV-block. I grund och botten handlar historien om ockult gakuin om någon från framtiden som kommer tillbaka tidigare för att undvika apokalypsen som hände under hans tidsperiod.