Anonim

Petless Abandoned Mineshaft Solo [Encounter + Fungal + Crystal]

Jag kommer ihåg att jag såg en anime om en special opsoldat som är tilldelad livvakt för en gymnasieelever. Han är också socialt olämplig genom att han tolkar nästan vad som helst som ett hot mot henne. Jag tror att den har två säsonger, varav den första säsongen är faktisk plot, och den andra säsongen är episodiska, komiska avsnitt.

4
  • Yup låter definitivt som Full Metal Panic och Full Metal Panic? Fumoffu
  • Wow ... lägg upp det i ett svar killar, bra jobbat. Du borde ha sett hur förvrängt mitt ansikte var när jag läste dina kommentarer, för just förra helgen frågade min vän mig, "Har du någonsin sett Full Metal Panic tidigare?" och jag sa nej ...
  • Så jag antar att jag har sett det då.

För att formalisera vad som har sagts i kommentarerna:

Den aktuella anime-serien är Full Metal Panic, baserad på den lätta roman-serien. Mek-specialist Sgt. Sagara Souske har till uppgift att skydda Kaname Chidori när hon utsätts för en terroristorganisation. Han är en skicklig kämpe, men reagerar inte normalt i de flesta sociala situationer.

Den har tre säsonger (från och med 2014):

Full Metal Panic - den första säsongen är mycket plot driven.

Full Metal Panic? Fummoffu - den andra säsongen tar ett mer komiskt tillvägagångssätt, med många av avsnitten delas in i två halvepisoder.

Full Metal Panic: The Second Raid - den tredje säsongen är ungefär som den första, med mer tomtfokus (13 avsnitt).

1
  • Jag ger @NaingLinAung en dag eller två att svara, eftersom han var först.