Anonim

Poison-Every Rose Has Its Thorn

Detta hänvisar främst till avsnitt 13 av Kami no Tou. Enligt vad jag minns diskuterade Rachel om hon ville att Bam skulle bli en stjärna eller om hon ville att hon skulle bli en stjärna. Jag förstod inte eller kanske kom ihåg vad hon slutade välja.

Vad slutade Rachel med att slutföra sin önskan som hon riktade från tornet att vara?

Hennes önskan var att se stjärnorna och behandlas som en prinsessa. Vi vet inte mycket om hennes förflutna. Hon kan ha haft några problem i sitt förflutna som ledde henne till den väg hon valde att följa. Som Endorsi en gång sa till Rachel att vad hon än söker på toppen av tornet är viktigare än Bam.

2
  • ok, jag vet det. prinsessan med hornet sa det till Rachel med vad hon syftar till att tornet ska vara viktigare än Bam. vid avsnitt 13 tvingade Rachel Bam bort och såg ut som om hon dödade honom, då hade vi tid att gå tillbaka till början för att se hur detta började. under den tiden såg vi hennes sida av allt som hände med hennes tankar. naturligtvis skyndades det för att passa in i ett avsnitt, men jag förstod inte vad hennes önskan var. med det du sa är jag osäker på om du har sett avsnitt 13 för att ge det svaret.
  • Jag har sett hela serien och läst manhwaen fram till slutet av säsongen. Som sagt har vi inte tillräckligt med information, såvida du inte är en person som läser hela manhwaen