Anonim

Välkommen till YouTube Music Awards 2015

Under Thriller Bark Arc visades det att alla allmänna zombies är under befäl av Absalom och att alla zombies måste följa ordern från deras befälhavare.

Hur kan Lola sedan jaga Absalom trots att han fortsätter att säga till henne att han inte kommer att gifta sig med henne? Dessutom kommer Lola och räddar Nami från Absalom trots att de är fiender och Lola fick order att slåss med stråhattbesättningen?

3
  • Måste följa kommandot betyder inte att du måste följa, Lola följer inte kommando men följer Absalom * Chikai no Rabu Atakku *
  • och vad är 'Chikai no Rabu Atakku' @ mirroroftruth
  • det är hennes attack, hon knyter fast Absalom och tvingar honom att skriva under vigselbeviset, det är gag borde ha lagt till smiley

Svaret kan hittas när Moria infunderar Oars kropp med Luffys skugga, i kapitel 457. Moria är skuggmästaren; när han pratar direkt med en skugga har han fullständig kontroll över dem. Därför är det under den tiden som han behöver ge detaljeradirektiv till skuggorna innan han infunderar skuggan i zombies kropp.

Om han till exempel uttryckligen säger att skuggan ska glömma allt om sitt förflutna, kan hans personlighet förbli hos zombien.Observera att Luffys personlighet förblev först på grund av storleksskillnaden mellan skuggans ursprungliga kropp och Oars.

Som Dr. Hogback säger var de inte alltid medvetna om dessa regler och gjorde därför några misstag med ett antal Zombies (det enda bekräftade fallet är Cindy). Vi kan dock utvidga den teorin till andra zombier som inte nödvändigtvis lydde sina herrar perfekt, som Lola.

(För kortfattade ändamål visas endast en del av sidorna 4 och 5.)

Zombierna skapas när en avliden / artificiellt skapad kropp infunderas med en annan levande persons skugga. Skuggan har sin egen vilja, tänk Ryoumas kropp med Brooks skugga och hur de kämpade, med zombien som bortse från Moriya helt under en längre tid, eftersom Brook nämns att ha kämpat mot Ryouma / Shadow Brook under ganska lång tid.

Det är inte ovanligt att andra skuggor kan överväldiga Moriyas försökt att kontrollera, eller åtminstone, när det gäller deras grundläggande instinkter och impulser, inbäddade i deras personlighet. Straw Hat besättningen zombies, som mops Inuppe och Jigoro slåss ständigt, som deras original, Sanji och Zoro.

2
  • Kan du eventuellt lägga upp några källor som du har för att säkerhetskopiera detta svar?
  • Svagheter