Anonim

BMW 320d 2006 Mtec Review ....... FANTASTISK BIL!

I de sista kapitlen i mangan,

Genos stråle kunde avböja en stråle från Orochi-Psykos-fusionen, som kunde utlösa planetskaleffekter med sina strålar och krafter.

Var Genos så kraftfullt i webcomic? Uppgraderades Genos lika mycket som han var i mangan, i webcomic?

I Web Comic Genos är till stor del The Worf. En uppenbarligen kraftfull stridsman som slutar bli lite mer än en måttpinne för hur mycket starkare den nya skurken (eller icke-skurken) är. Det betyder att han regelbundet slår upp lätt och inte behöver tjäna något annat syfte än att ge en brutal uppvisning av hur stark hans motståndare är. Särskilt släktingar tenderar att tjäna på den begränsade grunden och gör lite mer än att ge utläggning förutom att få sin rumpa piskad.

Vilka segrar han har är i allmänhet utanför skärmen. Du kanske kommer ihåg maskinguden som Genos kämpade medan Saitama spårade kung och lärde sig sanningen om kungens makt. I Manga är detta en mycket detaljerad kamp där vi ser exakt hur Genos hanterar kampen och hur tuff det är. I webcomic striden sker helt utanför skärmen. Mangan har därefter avsevärt ökat Genos uppenbara kraft, helt enkelt genom att ge oss mer exponering för hans faktiska framgångar (eller till och med dragningar).

Eftersom Orochi är en Manga-originalkaraktär, så är också Psykos-Orochi-fusionen. Vi har fått höra av Murata att Orochi var tänkt att ge Tatsumaki mer utmaning än någon kämpe gjorde i Webcomic. Tatsumaki har emellertid fortfarande vissa problem i striderna som följer efter att hon lyfter upp hela Monster Association-basen i webcomic och Genos gör ingripa för att hjälpa henne också i den kampen. Detta inträffar i kapitel 71 i webcomic. Slutresultatet är att medan han effektivt avböjer ett angrepp från ett Dragon-nivå hot mot borgen Tatsumaki ur en dålig situation som med den mangascen du refererar till han gör ingen verklig skada för någon och förlorar omedelbart armarna mot en motattack. Medan han inte lämnar striden omedelbart och försöker fortsätta med ingenting annat än sparkkraft, är han faktiskt en icke-faktor som gör lite mer än att tillhandahålla mindre distraktioner och expository observationer från den tiden.

Som en allmän regel går Genos igenom en uppgraderingscykel efter varje misslyckande, både i webcomic och manga. Detta inträffar när han repareras. Mangaen har hela bågar som inte visas i webcomic, till exempel turneringen, samt betydande förändringar i olika slagsmål. Jag tror att det finns två uppgraderingscykler som därefter är unika för mangan, på grund av att deras tidigare slagsmål inte existerar i webcomic:

  1. Goketsu. Denna karaktär och turneringsbågen finns inte i webcomic. Som sådan finns den kroppsliga förstörelsen och efterföljande reparation + uppgradering endast i mangan.
  2. Äldste tusenfot. I webcomic bekämpas inte äldste Centipede inte bara av Genos, utan bekämpas och besegras inte ens av Saitama. I webbkomikern är han bäst av Garou, som tar upp kampen efter Metal Bat.

Om vi ​​tar Genos med hans eget ord om hans krafter, säger han att han nu kan förstöra meteorer omedelbart före Manga-scenen som du refererar till. förmodligen är hans baslinje den meteor han misslyckades med att hantera tidigare i berättelsen, som slutligen togs ut av Saitama. Den meteorn tilldelades hotnivån för Dragon. I Web Comic gör Genos dock inga påståenden om att kunna besegra ett hot på Dragon-nivå (meteor eller på annat sätt) förrän efter hans reparation + uppgraderingscykel efter Monster Association-bågen (och även då verkade påståendet något tveksamt, eftersom han tappar nästan omedelbart en arm till ett hot på demonivå, men senare verkar han prestera bra jämfört med Flashy Flash).

Så slutsatsen är: han har uppgraderats flera gånger i mangan, men av triviella skäl (mer nödvändiga reparationer tillkom); men han verkar ha uppgraderats till "en nivå" högre, och hanterat ett hot på draknivå före MA-strider snarare än efter MA-strider.

2
  • Den senaste uppgraderingen i mangan verkar sätta honom över alla andra S-klasskrigare än Tatsumaki och Blast
  • @Pablo Möjligen. Å ena sidan sa Silver Fang att han inte kunde ta itu med den meteorn, men i webcomic sköt han också enkelt flera Dragon-fiender i rad. Vi har också sett, i mangan, Drive Knight besegra en kadre på Dragon-nivå, och Flashy Flash tog ut två av dem i en attack.