Anonim

3 myter män har om kvinnor Pt 1

Jag följer bara anime och jag vet inte om manga eller någon guide säger något om detta, jag tror inte att det finns något antydan i anime om det. IIRC, det sades att Gran Torino började träna All Might i strid för att han kunde hantera kraften i One for All på en gång. Midoriya å andra sidan, varje gång han använder One for All 100% bryter kroppen och för att undvika att skada sig själv måste han använda One for All 5% eller 20% senare för det jag har läst i en wikia. Är det känt varför All Might kunde hantera kraften i One for All på en gång och Midoriya kunde inte?

1
  • visades det inte redan i början att ALL MIGHT var sorgligt att han inte kunde träna midoriya LÄNGRE tid? (vilket indikerar att han själv blev utbildad längre än midoriya fick innan han fick en för alla?) a

Tyvärr finns det ingen förklaring som kommer att tillfredsställa dig eller frågan. Men jag kan ge en liten spoiler om det.

I senare kapitel avslöjades att All Might en gång använde supportartiklar för att öka sin effekt som% 10.

Det är allt vi vet.

Det har inte uttalats tydligt i mangan men One for All är en lagringskänsla som får kraft från den nuvarande användaren och denna kraft överförs till nästa när quirk överförs. För varje överföring ökar quirkens kraft vilket innebär att när Nana gav All Might quirk var det inte lika starkt som när All Might gav det till Midoriya.