Anonim

FILMEN NARUTO - Road To Ninja - Masashi Kishimoto Intervju! (Delar i beskrivning)

Som visas i Shippuden säger Fukasaku, en av de två Great Sage Toads att Naruto har överträffat sin herre.

Jiraiya kunde inte helt gå in i salvia-läge och hade som sådan bara ett partiellt padda-liknande utseende.

Det här är vad jag läste från Naruto Wiki:

Jiraiya tyckte inte om Sage Mode eftersom det gav honom ett mer padda-liknande utseende, med längre märken längs sidorna av ansiktet, en goatee, en större näsa med vårtor, händer och fötter med svamp och skarpa tänder, som alla gjorde honom otilltalande för tjejer. Detta utseende beror på att Jiraiya inte har fullständig behärskning av tekniken.

Men jag tror inte att detta var den enda anledningen till att inte behärska en så bra teknik.

Trots att han var en av de stora legendariska Sannin, varför kunde han inte behärska Sage-läget helt? Någon annan anledning än ovanstående.

4
  • Två paddor är för Jiraya att stanna i salvia-läge kontinuerligt och samla naturlig energi inte för att han hade padda som utseende
  • för titelfrågan är svaret att han inte kunde behärska det, men din beskrivning verkar inte ställa samma fråga, försök redigera och lägg till den fråga du vill ställa
  • Ledsen, men det betyder inte för att han är en legendarisk Sannin måste han kunna göra det. Det finns några färdigheter om chakrasamling som han inte kunde helt undestand som Naruto gjorde. Denna fråga besvaras av dig "Detta utseende beror på att Jiraiya inte har fullständig behärskning över tekniken."
  • Han är en fantastisk ninja, men det betyder inte att han måste behärska varje enskild jutsu perfekt. Dessutom är det mycket troligt att han inte behärskar Sage-tekniken eftersom Kishimoto-sensei ville visa att Naruto har gått förbi honom. Om han behärskar salvia-teknik, skulle det vara svårt att visa att Naruto har passerat honom.

Titeln stora legendariska Sannin betyder inte att han var mästare på alla typer av tekniker. Han har tätande jutsus, kallelser, kroppsaktivering, kombinationstekniker och är en ganska jättebra Ninja. Han behärskade Sage-teknikerna, han kunde bara inte göra det perfekt.

Naruto överträffar Jiraiya som en Sage på grund av Sage chakras natur. Det måste vara i balans med de andra två typerna av chakra i dig. Balansen tenderade något mot Senjutsu chakra för Jiraiya och därmed den padda som utseende, betyder inte att han inte behärskar hur man använder det.

Naruto behärskade det också, men med balansen perfekt. Hans klonträningsteknik gav honom också fyra gånger mer övning [exponentiellt mer] än vad Jiraiya kunde spara under sina uppdrag och resor. Så det är möjligt det är en anledning till att han kunde göra det perfekt. Att överträffa sin mästare innebar den perfekta balansen mellan chakra utan några grodafunktioner enligt visman Fukasaku.

De var båda mästare i Senjutsu, eftersom de kunde använda den utan att bli en padda, kunde de utföra Kawazu kumite [ursäkta mig om det är ett typfel] och jätte rasenganer. HTH.

Jiraiya behärskade inte Sage Mode genom plot från Kishi. Jag menar Sage jutsu är bara en annan teknik som en ljus ninja kan bemästra även utan stora chakra reserver (Minato hade också padda salvia läge) Enligt min åsikt överträffade Naruto aldrig Jiraiya. Jag menar, vi känner alla till dynamiken i kage bunshin som naruto förlitade sig mycket på under sin visträning och resengan träning. Fördelen som naruto hade var hans mors blodlinje (Uzumaki) som genetiskt gav honom tillgång till stora chakrareserver. stora chakra reserver behövs för att vara en jinchuuriki (se konversation mellan 8-svansar och hans gamla jinchuuriki, se konversation mellan 8 svansar och jinchuuriki att mördare-bi lyckades, se konversation mellan mördare-bi och naruto i tailed beast transformation träningsbågen ) med liten fara eftersom bijuu chakra har en tendens att "besitta" jinchuuriki.

Han var helt enkelt oförmögen Balansering hans Sage Chakra med fysisk och andlig energi, det är därför han anses vara en Imperfect Sage Mode User

Naruto å andra sidan perfektionerade det för att han kan balansera 3 energier