Anonim

Jag tittade på hela kaköbågen i anime och det visade Germa 66-snigeln som fartyget klättrade över den röda linjen.

Men så vitt jag vet är det enda sättet att korsa den stora linjen genom omvänd berg som har havsvatten

Saknar jag något här?

Den stora linjen är verkligen det som delar världen i hälften längs den horisontella axeln men i slutändan är det bara en vattenkropp, omgiven av mer vatten. Du kan i teorin segla norr / söder över den stora linjen utan händelser men det skulle innebära att du seglar över de lugna bältena där inga vindar blåser och gigantiska neptunier sliter sönder fartyg. Saken är, de lugna bältena har redan erövrats, marinorna lärde sig att bädda in stenar i sina fartygs skrov för att avvärja neptuner och driva fartyg utan att använda vind som gör det möjligt för dem att passera de lugna banden efter behag.

Det är svårt att föreställa sig den obscenely rika och tekniskt avancerade Germa66 som kan korsa den röda linjen i mechabåtar inte har tillgång till sjösten för att korsa de lugna banden.

Om du kollar den här kartan. du kommer att se att man kan gå över Redline / Grand Line / genom Reverse Mountain från ett hav till ett annat.

3
  • Du kan inte använda omvänd berg för att korsa mellan de fyra haven, om du kommer ihåg händelserna från volym 12 när stråhattarna går in i den stora linjen, de kanaler som verkar korsa tvärgående berg är faktiskt onda snabba strömmar som löper uppför berget och konvergerar topp innan du skjuter fartyg till den stora linjen. Du skulle behöva ett fartyg som kan gå mot farligt kraftfulla strömmar för att komma in i ett av de fyra haven.
  • Jo naturligtvis men vi pratade om Germa66, inte några bystäder som vill komma till South Blue. Det är därför jag lägger det alternativet där. Hur som helst, klättrade Germa troligen den röda linjen för att komma till alla fyra haven. Jag slår vad om att det finns någon form av transportörer för vanliga människor som inte vill komma in i GL och bara till en av de blå.
  • Jag förstår att vi pratar om Germa66 men den kartan är vilseledande genom att det verkar som om det finns någon form av 4-vägs kanal mellan blues på omvänd berg vilket inte är fallet. Jag tvivlar inte på att Germa66 inte kunde spendera några veckor på att klättra längs den röda linjen för att komma över den stora linjen och lugna bälten men det har aldrig fastställts hur den gjorde det. Slutligen finns det inget som tyder på att människor korsar mellan blues alls, Sanji föddes i North Blue och hamnade i öst men han är en Vinsmoke, annars tror jag inte att några icke-marina / världsklass pirater har varit mellan blues