Anonim

日本 の ア ニ メ を ヘ イ ト プ ロ パ ガ ダ に 使 う な! Använd inte anime för hatpropaganda!

I angrepp på Titan ep 58 säger Eren Kruger att Grisha måste älska någon inuti väggarna ellers kan historien upprepa sig.

Varför?

Förmodligen betyder "kärlek" att ha ett barn. Forma barnets tänkande och barnet ärva den attackerande titan med samma ideal som dem. Kanske om han inte passerar makten skulle makten gå förlorad och någon ny bebis skulle ärva makten. Det kan också betyda att den attackerande titan förr i tiden förlorade under en kamp och att en nyfödd ärvde makten. Vilket kunde förklara hur Marley bara hade 7/9 krafter, Padaris hade 1/9, den attackerande titan förlorades och på något sätt fick Kruger den makten. Ganska mycket visste ingen att Kruger hade Yrmis blod i sig. Det orsakade kanske ett problem och fick historien att upprepa sig. Det finns olika översättningar, jag minns bara att gifta mig med att starta en ny familj och fortsätta uppdraget att hitta kungafamiljen och deras makt. Jag tror att familjen bara skulle passa in bättre och barnet att passera makten.

Det finns tips i AoT att tiden är cyklisk. Det mest uppenbara av dessa är faktiskt i andra frågor på webbplatsen.

Eren Kruger berättar för Grisha om människor som ännu inte har fötts.

Zeke pratar med Riener och Bertholdt.

Slutligen Armin och Erens besatthet med att se havet, och deras säkerhet (som kommer upp flera gånger) att de kommer att se det tillsammans.

Om AoT-tiden är cyklisk, har händelserna i serien redan spelat ut tidigare, möjligen många gånger, och fortsätter att återkomma i det förödande mönstret som visas i serien. Kruger kan komma att komma ihåg detaljer från en tidigare iteration av historien och ge Grisha råd om handlingar som kan leda till en bättre framtid.

Jag hittade det här svaret och det är det närmaste.

Förmågan att överföra titankrafter är genom att en Eldian förvandlas till en titan och äter en Titan Shifter. Eftersom Grisha är den enda som har denna kunskap inom murarna, bara han vet hur han ska överföra sina förmågor. Kruger tror att det att få ett barn att ärva Grishas förmågor skulle vara det bästa sättet, och instruerar Grisha att gifta sig med någon och producera ett barn, hädanefter, Eren Yeager.

Länken

https://www.quora.com/In-Attack-On-Titan-why-does-Grisha-Yeager-have-to-love-someone