Anonim

Age of Magic - Android-spel - Part3

Ultra Analysis-boken ger bara statistik för Hood Nomu. 6/6 i effekt 5/6 i hastighet. Varken Ultra Analysis-boken eller Ultra Archive-boken ger statistik för USJ Nomu, den som kämpade mot All Might.

USJ Nomu hade superstyrka, superhastighet, superregenerering och stötdämpning.

Hood har muskelförstoring och lagrad kraft för att öka sina attacker (uppenbarligen 2 olika särdrag), superhastighet, superregenerering, lagring (det lagrar flera andra nomus i hans kropp, uppenbarligen upp till 9), monterade jetstrålar för flygning och transformerande armar som gör det möjligt för honom att formskifta armarna för attacker, det rankas som avancerat vilket antas vara mer intelligent, även om det inte verkar ha stötdämpning.

Jag vet inte om det finns mer information i ljudböcker eller något om dem.

Vilken är tänkt att vara mer kraftfull, USJ Nomu eller Hood?

Det finns tre kategorier av Nomu hittills i BnHA:

Low-End Nomu som de på Kamino. Low-End Nomu fungerar som fotsoldater och kan övervinna mindre Pro Heroes. Dessa Nomu är ljusa i färg och har en mängd Quirks samt förbättrad fysisk styrka.

Mid-End Nomu som de hos USJ. Mid-End Nomu kan tävla med de bästa Pro Heroes. Dessa Nomu är i allmänhet svarta i färg och har Super Regeneration Quirk och är ännu starkare än low-end Nomu.

High-End Nomu som Hood. High-End Nomu är intelligenta Nomu som överträffar den andra Nomu helt. De har förmågor som till och med kan övervinna de bästa Pro Heroes, inklusive upp till sex olika Quirks.

Så Hood är den starkaste Nomu hittills ...

Och i de senaste kapitlen visas att det finns andra High-End Nomu som görs.