Anonim

Drawn Zone: Drawing Sonic On Ms Paint (HD)

I Grisaia no Rakuen (paradis), efter att ha räddat Yuji och hämtat den verkliga kroppen av Thanatos (Kazuki faktiskt), fanns det en scen (ombord på skeppet Mihama Academy) när Yuji blev förbannad eller irriterad på grund av Kazukis "bossiga" attityd. Yuji skrek "Kazuki!" och sedan drog han henne till någon plats på däcket. Efteråt, när de var "färdiga" sa Kazuki: "Gör det aldrig mot andra tjejer längre ..."

Min fråga är: Vad gjorde Yuuji mot Kazuki? Finns det en manga som förklarar detta?

7
  • Showen baserades på en eroge, så det skulle vara mycket uppenbart vad han gjorde mot Kazuki. Dessutom sa hon "Du får inte göra 'den där saken' mot andra flickor än din syster.", Betoning på ordet ÖVRIGT. Så du borde ha kunnat dra slutsatsen att de hade sex.
  • @MikeAgustin inte så konstigt. offentligt sex kan vara en tur för människor
  • @ Memor-X jag är bara lite förbryllad, varför visade de inte klippet? de är andra anime som visar intima scener som "futari ecchi" ..
  • @MikeAgustin enligt min förståelse är det ett val på vem den riktade demografiska är och vad studion vill vara klassificering betyg. Att visa sexscener kommer att begränsa serien till vissa tidsluckor på TV (som att vara sent sent på kvällen) och betyg för hemsläpp som med Speed ​​Grapher som i Australien är MA 15+ vilket är nivån nedan från R18 + Begränsad (som jag tror är nivåbälgen X). Jag är inte säker på japanska klassificeringar eller vad det var för Grisaia no Rakuen men jag antar att det inte alls visade det gjorde det möjligt för dem att sända showen vid deras riktade publik
  • @ Memor-X Jag snakade om igen anime, och där kom jag ihåg att det fanns en scen om att Yuuji gjorde Julias "första gången". Jag undrar varför de inte visade däck.

Fick verkligen inte så mycket referens här men det finns två versioner av den här historien i spelet, det säkra läget där det var Yuji som gav Kazuki en axelmassage och 18+ läget där de hade sex, inte säker på vilken sida anime anpassade men jag tror det är 18+ sidan med den tvetydiga scenen men det är helt upp till tittarens fantasi här. I den länken nämnde kommentatorerna vad de tyckte om avsnittet jämfört med spelet så fortsätt bara och läs dem, om det är otillräckligt som bevis så lämnar jag rätt svar till någon annan. Men ja, de sa helt att de hade sex i spelet.

2
  • 1 Generellt sett är trenden att om det finns en version för alla åldrar av en 18+ Visual Novel och anime inte är hentai kommer den att anpassa alla åldersversionen, till exempel är Fate / Stay Night (där Realta Nua användes ) och Tears to Tiara (där PS3 Remake användes) och jag skulle också misstänka Utawarerumono (där PS2-versionen användes). men att tänka på en syster som säger att hennes bror inte kan göra massage för andra tjejer är ganska konstigt men jag har varken spelat den visuella romanen eller sett anime så jag vet inte om scenen är från en incestväg
  • 1 Ja, det är troligt att de anpassade den säkra versionen eftersom sexscenerna saknades från både Kajitsu och Eden animes och kommentatorerna sa hur den scenen saknades härifrån också, och det är precis vad hon sa här som gör mig tror att det är från 18+ sidan. Så ja, jag kan inte bevisa om det handlar om 18+ eller bara en axelmassage.

De har helt sex. I labyrintavsnittet, där Yuuji var ung, tar Kazuki honom i badet och förklarar vad incest är. När de kommer in i badet och det tappar ut säger Yuuji att han, "lärde mycket av sin syster." Det faktum att Asako trodde att hon tog sin första gång var ett missförstånd från Yuujis brist på kommunikation. Han hade uppenbarligen utsatts för misshandel medan han var under "vård" av Heath Oslo, så även om Asako var ledsen över att hon tog sin första gång var hon ... ja ... lite längre ner på linjen. Även om detta inte hade baserats på en eroge, som jag inte insåg att det var, den scenen när syskonen var unga, blandat med det faktum att hon sa att han inte får göra det med någon annan tjej än henne, de hade sex. Och att Kazuki inte är så kunnig som hon tror.

Som en sidoanteckning tror jag att Yuuji sedan tänkte för sig själv, "Vad menar hon med" dessa saker ", betyder att han uppenbarligen inte ser vad som är fel med det, vilket är vettigt, eftersom han har varit ha mycket sex, villig eller inte, eftersom han var ung. Kazuki spelade pronomen spelet förmodligen bara förvirrade honom.

Jag är ganska säker på att han hade sex med henne nu när jag har funderat på det. Det här är inte kanon men enligt vad jag kan säga är att han har uppväxt att ha sex nästan ständigt med Asako. Så det skulle inte vara en sträcka att säga att han tog sex som ett sätt att uttrycka sin kärlek. Han sa specifikt att Asako är den viktigaste kvinnan för honom.

Med tanke på erogen det är baserat på, det är mycket troligt att de hade sex. Med tanke på den totala och totala förlusten av sin familj innan antingen honom eller Kazuki var i en ålder där någon hade förklarat nyanserna i kön, är det troligt att ingen av dem inser att de har samlag faktiskt är fel. De har båda tagits bort från det vanliga samhället under en tid med undantag av Kazuki som bodde på internet, och om du kan hitta en plats där någon kan motivera incest och nästan få det att låta legitimt, är det definitivt internet.

Oavsett väljer jag att låtsas att han bara gav henne en axel gnugga av uppenbara skäl. "Du får inte göra dessa saker med andra tjejer än din syster" gör uppenbarligen INGEN mening alls i ett sexuellt sammanhang, menar jag verkligen.