Anonim

MISIA - Fjärilsfjäril

Det enda "återhämtning" jag ser är att både (inte bara Moriko Morioka utan också Yuuta Sakurai) huvudpersoner har övervunnit sina sociala svårigheter.

Jag tittar bara på eps 11. Men jag har inte sett omnämnandet om Moriko Morioka får jobb eller inte. Jag undrar hur hon försörjer sig på något sätt. Eftersom hon stannar hemma för länge (alla serier) tror jag att hon på något sätt kan gå tom för fond snart.

Missade jag något? Om Morioka att få jobb?

Den japanska titeln Återställning av en MMO Junkie är (Neto Juu no Susume), som är närmare betydelsen av undertexten till den engelska titeln, "rekommendation av det underbara virtuella livet." Det är ofta så att japanska skapare bestämmer den officiella engelska titeln och att den engelska titeln har en annan, till och med felaktig betydelse.

Det är dock möjligt att den engelska titeln skulle ha varit lämplig för den ursprungliga webbkomikern, som stoppades innan den var avsedd att slutföras på grund av författarens hälsa.

Den 30 juni 2018 tillkännagavs att Comico har avslutat mangan på grund av Rin Kokuy s sviktande hälsa. Innan detta hade Recovery of an MMO Junkie varit på en paus sedan 2015.

Wikipedia

Jag har läst lite av serietidningen, och det verkade som om anime också skilde sig från den.

3
  • tack, jag kommer att läsa serietidningen (menade du Manga?)
  • Tack för att ni påpekade "Rekommendation om det underbara virtuella livet" var ord-till-ord-översättning av anime-namnet.
  • Det är inte precis en ord-till-ord-översättning, så underbart finns definitivt inte i titeln, men det är ganska nära. Det är inte heller en traditionell manga, eftersom den bara publiceras online och är i fullfärg och inte formaterad som en vanlig manga. Men jag antar att det är manga i betydelsen att det är en japansk serie.