Anonim

Topp 10 starkaste Mangekyou Sharingan

Hur kan Madara Uchiha använda Susanoo när han inte har två mangekyou-förmågor i hans ögon?

2
  • Han är precis så bra antar jag.
  • Och hur är du så säker på att han inte har en förmåga i varje öga. Det kan vara så att han var smart och aldrig avslöjade dem, och de har annars inte uppenbara effekter. Jag vet att åtminstone en källa fick ögonen att rotera, och han kunde se saker tillbaka i tiden från en annan vinkel, vilket demonstrerades i hans kamp mot Hashirama. En sådan förmåga skulle gå helt obemärkt förbi, och när hon var smart skulle Madara inte skryta om det.

Först och främst nämns det inte någonstans att Madara inte har två Mangekyou-förmågor i sin Sharingan. Det avslöjas helt enkelt inte precis som Izunas Mangekyou-förmågor.

För det andra, som nämnts på Wikia,

När en användare väcker Mangekyō i båda ögonen, eller förmågan hos båda ögonen, kan de utföra Susanoo

Det är inte nödvändigt att ha några förmågor som är specifika för deras Mangekyou Sharingan för att kunna utföra Susanoo.

Först och främst är rinnegan en förbättring av delningen själv, så genom att ha en mangekyou och rinnegan skulle han kunna åberopa susanno. Men susanno är faktiskt en färdighet som bara kan kallas med två ögon, rinnegan och mangekyou. Sasuke har en rinnegan och mangekyou och kan kalla den.

När det gäller tsukuyomi och amaterasu kan jag inte säga säkert. Höger öga har amaterasu och det vänstra har tsukuyomi. Jag tror att Itachi förklarade detta så här, men kom ihåg att kishimoto lämnade några tomthål så att vi inte riktigt kan vara säkra. Jag tror också att Sasuke använde amaterasu och tsukuyomi medan han bara hade en mangekyou och en rinnegan.

4
  • Sasuke har Amaterasu och Kagutsuchi, inte Amaterasu och Tsukuyomi. Oavsett, tar Hans Rinnegan inte bort sin tillgång till någon av hans Mangekyou-förmågor. Susanoo låses upp genom att "behärska" de förmågor som varje öga ger dig.
  • Du har rätt, min dåliga. Jag blev förvirrad eftersom Sasuke använde genjutsu medan han hade sin Mangekyou aktiverad så jag kanske trodde att han faktiskt hade tsukuyoumi
  • Det får mig faktiskt att undra om Itachi visste eller inte att Mangekyou (bokstavlig översättning: Kalejdoskop) Sharingan hade olika förmågor för olika svängare. Det lät faktiskt som att han inte visste det från hur han formulerade det. Oavsett, glömmer jag hela tiden att titta på Madara efter att han återupplivat och tappar båda ögonen för att se om / när han använder Susanoo. Jag verkar komma ihåg att han använde den medan han inte hade några ögon alls, men kan inte klart komma ihåg att vara säker.
  • nej @Ryan han använde inte susanoo efter att han återupplivades. han behöver helt enkelt inte, antar jag. efter att han återupplivades fokuserade han på att få ögonen och bli en jinchouriki.