Anonim

CINDERELLA | UK Trailer - 2015 | Officiella Disney UK

Jag tror att Ittou Asanumas första framträdande i Sailor Moon Crystal är i avsnitt 15 när Makoto introducerar honom för Usagi och vänner, att han inte dyker upp i avsnitt 16, och att hans berömda scen med Makoto från mangan är i avsnitt 17. Är han i andra avsnitt, eller uppträdde han bara i dessa två 2 avsnitt?

1
  • Med tanke på att jag inte kommer ihåg honom under den första halvan av showen (som du ganska mycket har sagt här) tillbaka när jag fortfarande följde anime, får jag se om jag hittar mycket när jag kommer tillbaka för att titta på den igen , om ingen annan kommer på något.

Jag kommer inte ihåg att Asanuma dyker upp under den första halvan av showen. Det är naturligtvis möjligt att han kanske har dykt upp tidigare som ett bakgrundsobjekt, liknande det som Curtis-paret i Fullmetall alkemist dyker upp i bakgrunden när Winry anländer till Central innan de formellt introduceras, men det finns verkligen ingen explicit framträdanden fram till avsnitt 15. (Om han dykt upp innan dess, skulle det vara överraskande för mig - som någon inte det där investerat i Sailor Moon - att ha missat det, eftersom jag inte hade känt till Asanuma innan avsnitt 15.)

Således:

  • Avsnitt 1-14: inga uttryckliga framträdanden
  • Avsnitt 15: Makoto introducerar Asanuma
  • Avsnitt 16: inget utseende utom i förhandsgranskningen för 17.
  • Avsnitt 17: Asanuma frågar Makoto om hennes identitet och berättar för henne att han vill skydda henne.
  • Avsnitt 18: Asanuma visas kort stående framför en byggnad precis före halvvägsmärket, tänker på Makoto och sedan vid spåmötet hjärntvättas tillsammans med några andra karaktärer (Naru-chan, Sarashina från Reys skola) .
  • Avsnitt 19-25: inget utseende: bortsett från två korta fall där Usagi och några av hennes vänner återvänder till 1900-talet, är dessa avsnitt helt inställda på 30-talet.
  • Avsnitt 26: kort framträdande i stillbild mot slutet, efter att karaktärer återvänder till jorden.
3
  • 2 tack så mycket för det här hjälpsamma svaret! Ser fram emot att välja det så korrekt så snart du uppdaterar med återstående avsnitt. Jag älskar de klassiska magiska tjejshowerna men Sailor Moon Crystal är så dåligt skriven och dåligt animerad att även om jag försökte kunde jag inte sitta igenom det hela. Men jag älskar Asanuma i mangan så jag vill bara titta på de avsnitt som han är med i eftersom han äntligen blev animerad (i den klassiska anime hade han bara 1 bild av att knacka på en dörr). Om du letar efter mer intressanta teman i magiska serier, prova teman från mitten av 90-talet och tidigare. (^ _ ~)
  • @seijitsu: det är vettigt; Jag undrade om motivationen för frågan. Jag brukar hitta många magiska tjejshower för episodiska och / eller fokuserade på, ja, stereotypa "flickaktiga" saker. (Kanske är jag också för gammal för Ganska söt / etc., men jag har mindre problem att sitta igenom Chibi Maruko-chan eller Doraemon avsnitt, och jag tycker om att titta på live-action Ultraman av nostalgi, trots att jag aldrig ser det allvarligt växa upp.) Jag gillar snarare Revolutionary Girl Utena dock, men det saknar några av de kvaliteter jag har väntat mig att förvänta mig från "magiska tjej" -shower.
  • @seijitsu: slutlig uppdatering klar!