Anonim

Superbook - Miracles of Jesus - Säsong 1 avsnitt 9 - Fullständigt avsnitt (officiell HD-version)

Kan japanska röstskådespelare titta på ett anime-avsnitt gratis efter att ett anime-avsnitt har avslutats för att de bidragit med sina ansträngningar i det?

5
  • Jag vet inte men jag skulle tänka mig att det är något som liknar alla spelutvecklingar (vilka seiyuu hyrs ut också) där de ser en helt annan produkt än vad allmänheten ser, till exempel en grov version av den som visas i NSFW Spoilers i detta svar om hentai röstinspelning
  • Snälla, ingen "hentai" tillåten. Jag vill ha ett nytt och rimligt svar ( ).
  • Tja, anime är att Japan i princip är gratis på TV och laglig online-streaming (eller internet-TV) ...
  • Du kanske skulle ändra frågan till får de en gratis kopia (DVD eller BR) av anime?

Röstaktörer ser vanligtvis bara de delar av anime / film och manus som de spelar in. Det kan vara speciella tillfällen när de kan se hela avsnittet, men det är definitivt sällsynt.

3
  • 1 Även om det som du nämner kan vara sant i ett allmänt fall, skulle det vara trevligt om du också kunde ge några referenser.
  • Jag använde mina kunskaper för att svara på den här frågan, för det är något som jag visste. Tyvärr kan jag inte ge referenser för allt jag vet. Men om jag skulle kunna göra det skulle jag nog bara veta hälften så mycket som jag gör nu.
  • "Ytterligare referenser" från WEBBPLATSEN på detta svar är tjur <_ <

Voice Actors får betalt. Det är deras ersättning. Och i och för sig är röstaktörer inte billiga. Att specifikt bara ge dem episoderna de verkade i verkar vara för mycket besvär. Tänk bara hur många sidoroller det kan finnas i ett avsnitt.

Bortsett från det kan ibland speciella röstaktörer (huvudroller eller specialgäster) få gåvor från företaget de arbetar för. T.ex. den tyska röstskådespelaren Gronkh fick en "LEGO Batman" Joker-plushie för sitt arbete med att tala Joker i den tyska översättningen av filmen, Ytterligare till hans betalning.

OP frågar om att titta på avsnittet gratis är något NORMAL japansk röstskådespelare får FÖR sitt arbete. Jag säger nej, för japaner har en speciell inställning till sitt arbete. Att få arbeta för ditt företag är något att hedra i Japan, nästan lika viktigt som att få pengarna. Om ett företag är särskilt tacksamt gentemot en skådespelare kan de ge honom ytterligare ära. Men det skulle vara något av emotionellt värde, inte ett avsnitt av sin egen produktion som alla kan köpa. (Högst något som det första i en samlarutgåva, och det är mer en present till producenten. Röstaktörer skulle få något knutet till sin person eller den roll de talade.) Dessutom är japanska väldigt artiga, så det verkar på sin plats att be om gratis avsnitt om man verkligen vill ha några.

Och slutligen är det arbete. Vem som har arbetat en tid, vet att det inte alltid är din önskan att se över ditt tidigare arbete.