Anonim

Boruto Menguasai Tenseigan (26) - Minecraft Naruto Rollspel Indonesien

I början av Narutos kamp med Tobi under det fjärde världskriget i Shinobi försökte Naruto ta bort chakrainsatserna från Bijuus kroppar (tailed djur) och fördes in i Bijuus djupa psyke, där Bijuus och Jinchirikis var närvarande.

Följande saknades dock:

  1. Son Goku, som Naruto redan hade träffat, hade absorberats av Tobi i Gedo Mazo.
  2. Gy ki, som fortfarande var inne i Bee.
  3. Shukaku. Jag har ingen aning om var han befinner sig och jag kommer inte ihåg att han gick med i striden. Var var han?

Om han hade varit närvarande där, kunde Naruto ha tagit chakrat från Shukaku och använt det för "dragkampen" som han kom in senare under Juubi Revival-bågen.

5
  • @hardmath Jag lade till lite sammanhang för att identifiera vad frågan hänvisar till. Men jag låter OP fixa bilderna.
  • Kanske har helt enkelt inte dykt upp på grund av att vara ett fullständigt arsehole

Shukaku förblev förseglad i Gedo Mazo. Det var den enda Bijuu som Tobi inte tätade igen i sin (reinkarnerade) före detta Jinchuriki, för hans version av Six Paths of Pain-tekniken. Han behövde bara sex Jinchuriki-Bijuu-par för denna teknik, medan Akatsuki hade förseglat sju i Gedo Mazo, så någon var tvungen att vara kvar.

Dessutom levde Shukakus kända före detta Jinchuriki, Gaara. Dess tidigare två Jinchurikis var misslyckade experiment enligt Chiyo, så Tobi / Kabuto kan ha bestämt att det inte var värt besväret att försöka reinkarnera dem med Edo Tensei.

Tobis version av Six Paths of Pain