Anonim

Chandrayaan 2 Vikram lander intakt, Kan uppdraget återupplivas? | Nation vill veta

Vismannen på sex vägar förseglade den återstående delen av Juubi och bildade månen. Jag antar att han gjorde det på en planetarisk förödelse på ett sätt. Om så vore fallet skulle Gedo-statyn ha varit månens kärna.

När Madara stal Gedo-statyn, borde inte det ha stört jämvikten vid kärnan? (Med tanke på hur stor gedo-statyn är). Jag försöker förstå denna orsak förutsatt att Juubi var förseglad för att bilda månen, skulle då inte frigöra Juubi också innebära att ångra förseglingen och därigenom få månen att gilla, falla eller något?

3
  • Vad får dig att tro att gedo-statyn borde ha varit kärnan i månen? Dessutom motsäger mangan sig själv om hur månen skapades. Hur som helst är detta en bra fråga men tyvärr förklarades det aldrig, folk kunde bara gissa. Min goda gissning är att det är för mycket fysik för naruto och inte riktigt viktigt för historien för att det ska förklaras: D
  • Förmodligen var det inte jordens måne, någon annan planetens måne. Hur som helst, ta inte med vetenskapen i denna lol, jag håller med Elsbobokshy.
  • @IslamElshobokshy från vad jag sa tidigare, om Hagoromo använde Planetray Devastation för att försegla Juubi. Precis som hur Nagato gjorde det, kommer allt inom en specifik radie att lockas och fångas i ett överliggande klippvapen och bildar sedan månen. Juubi skulle också ha fångats in i att det skulle bli kärnan i månen