Anonim

[Fairy Tail AMV] Destruction Of Tenrou Island - Acnologia ᴴᴰ

Jag läste nyligen en artikel om Fairy Tail on the Tower of Heaven när jag kom ihåg några händelser som inträffade under Tenrou Tree Arc som ...

Det avslöjades att Zeref fortfarande levde

Och syftet med Grimiore Heart som arbetade med himmelens torn var ...

Att återställa livet till någon som är avliden på bekostnad av någon annans liv eller i detta fall att offra Erzas liv för Zerefs som det som avslöjades i anime

Baserat på denna information betyder detta att Grimiore Heart inte var medveten om att Zeref fortfarande levde och om de var det som skulle ha varit det mest uppenbara motivet för att använda Tower of Heaven som på Fairy Tail wikia beskrivs som:

Heaven's Tower ( Rakuen no T ), även känd som R-systemet, är ett magiskt magiskt objekt som kan användas för att återställa livet till en avliden person.

Jag föredrar ett in-kanonsvar, helst från pålitliga källor. Ett svar skulle uppskattas. :)

2
  • Jag tror inte att Grimoire Heart var med på att bygga himmelens torn. Alls.
  • Jag är ganska säker på att de var sedan Ultear hade Jellal att göra det medan han hade intrycket av att hon var "Zerefs spöke".

Ulear kontrollerade Jellal för att bygga R-systemet, så Magic Council fokuserar på honom och inte på Grimoire Heart, som sedan kan röra sig i skuggorna för att fortsätta sin sökning efter Zeref. (Tower of Heaven Arc)

Så för att svara på din fråga, Ja, Grimoire var medveten om att Zeref levde och använde Jellal som en lura för att leta efter honom. Efter att ha hittat honom starta en attack på Tenrou Island (Tenrou Arc)