Anonim

Fairy Tail: How to Draw Natsu vs. Mystogan

På Fighting Festival arc (Laxus arc) i kapitel 108 kan Natsu och Gajeel inte komma ut från guilden på grund av Freeds runor.

Men regeln säger att statyer eller personer över 80 inte får komma ut från guilden. Så varför kan inte Natsu och Gajeel komma ut?

5
  • Det faktum att vi inte vet hur gammal Natsu / Gajeel kan hjälpa till med detta. De kanske bara är äldre än 80 år.
  • @Dimitrimx, jag tänkte aldrig på det, jag kollade på wiki-tidslinjen och deras födelseår finns inte ?? Du kanske har rätt...
  • Chansen är där, kanske släpps den inte med anledning. Plottpunkt senare kanske? men det är främst spekulation :)
  • Fullständig spekulation men koppling av deras makt, det faktum att båda drakmordarna hade det här problemet, de saknade drakarna och det här problemet, det verkar möjligt att drakarna är förseglade i sina respektive slaktare. Det här kan inte ha en källa eftersom det sannolikt kommer att avslöjas som en senare plotpunkt (även om det kan negeras av mangan är jag inte uppdaterad en som).
  • eftersom zeref är en 400 år gammal mörk trollkarl känner till natsu, så det är möjligt att natsu en blick verkligen är mycket äldre än de verkar. kanske samma ålder av zeref.

Jag vill lägga till Qynns svar:

I det senaste kapitlet i Fairy Tail, kapitel 400:

Det avslöjades att Igneel bodde inne i Natsu, OR använde Natsu som en portal från den plats där han bodde för att komma till Earthland. Om Natsu hade en sådan magi inbäddad i sig som logiskt sett kan orsaka störningar i barriären, hindrar barriären de som är 80++ att lämna och om det är en portal för någon i åldern 80+ att lämna barriären skulle automatiskt stoppa personen från att lämna OR Igneel var faktiskt inne i Natsu och använde honom inte bara som ett medium och det skulle definitivt hindra Natsu och Gajeel från att lämna barriären eftersom de har någon i minst 300 års ålder. Eftersom drakar är utdöda, skulle det vara säkert att säga Igneel och de andra drakar är åtminstone i den åldern.

1
  • 3 Det avslöjas också i ett kapitel över 400 att Natsu är den yngre bror till zeref och har levt nästan lika länge som zeref.

Det har faktiskt funnits många teorier om detta ämne. Här är några som jag tror är logiska och som kan hjälpa:

  1. Natsu och Gajeels Dragon Slayer Magic är mycket gammal, uppenbarligen över 80 år gammal. Kanske deras magiska ålder förbjöd dem? (Personligen känner jag att något saknas här.

  2. Natsu och Gajeel (och Wendy också) uppfostrades av sina drakar för länge sedan - kanske för över 80 år sedan. Genom Eclipse Gate transporterades de till framtiden - 7 juli år x777 av Layla Heartfilia (Lucys mor), vilket gjorde att det verkade som att deras drakar försvann i motsats till att de lämnade sina drakar. (Naturligtvis saknas många bitar i denna förklaring, men det verkar logiskt om du tänker på det.)

  3. Laxus visste att Natsu och Gajeel var otroligt kraftfulla, eller kanske visste han att Dragon Slayer-magin är mycket kraftfull. Det finns en chans att han inte ville att de skulle delta på grund av detta och sa till Freed att införliva detta i reglerna utan att berätta för någon om det. (Kanske?)

Hur som helst hoppas jag att detta hjälpte, och jag hoppas att Mashima avslöjar detta i framtiden !!

1
  • så nu när Fairy Tail är över tror jag att vi nu kan använda detta som rätt svar, jag menar den andra punkten

Hittills förklarades det aldrig ordentligt i FT.
Framtida kapitel kan ge ett bevis på orsaken, eller så förblir det en plothål.

Det finns några teorier, som "Drakar är utdöda nuförtiden, Natsu uppfostrades av Igneel för hundratals år sedan och gjorde en tidsresa (liknande för Gajeel)" eller "Dragon slayers är riktiga drakebarn (med längre livslängd än människor) med något slag av transformation magi tillämpas "(detta strider mot historien om Zirconis, men det är fortfarande möjligt att han inte visste eller ljög. Mashima gillar hur som helst att trolla)

Även om detta inte har förklarats exakt punkt för punkt, tror jag att svaret avslöjas i ett av de senaste kapitlen.

Igneel är på något sätt inuti Natsu, och Igneel är väl äldre än den ålder som krävs för att hålla honom tillbaka. Samma sak med Gajeel.

Jag tror att reglerna inte var alla angivna. Detta är något ett trick från Laxus. Laxus berättade för Freed att förbjuda Dragon Slayers att komma in i striden och för att lura dem berättade han att han inte skulle sätta förbudet mot Dragon Slayers på regellistan.

2
  • Någon anledning till varför du tror det?
  • @deviantfan Ursprungligen var Laxus plan att förstöra den nuvarande FT och bygga sin egen FT där endast de starka får vara medlemmar. Hans plan inkluderar också att låta FT-medlemmar slåss och förstöra varandra, så han (Laxus) förbjöd Dragon Slayers att delta i tävlingen, inklusive FT: s GM eftersom det kan drastiskt förändra resultatet av tävlingen som han trodde skulle vara vilken är av naturligtvis skulle han inte vilja hända.

Baserat på Fairy Tail kapitel 436 förklarades det något varför Natsu inte kan passera barriären.

Natsus fysiska kropp är mer än 80 år gammal. Zeref använde sin lilla brors kropp för att skapa Natsu och Zeref själv är ungefär 400 år gammal. Detta är det troliga svaret varför han inte kan passera Freds runa.

Anledningen till varför Gajeel inte kan också har inte förklarats som det aktuella kapitlet.

5
  • Jag är fortfarande i tvivel om detta. Jag tror inte att Natsus kropp är 400 år gammal. Det faktum att vi har sett unga Natsu i den aktuella tidslinjen spela med unga Gray och Lisanna och bli äldre tillsammans, får mig att tro att Natsu kom genom Eclipse Gate inte så länge efter hans uppståndelse. Speciellt eftersom din teori inte förklarar varför Gajeel inte kunde komma igenom. Det accepterade svaret är mycket mer meningsfullt på det här tror jag.
  • @PeterRaeves Inte min teori. Det hämtades från kapitel 436 i Fairy Tail. Natsu som finns i röret är ännu yngre än Natsu från den tid han spelade med Gray och Lisanna. Han var ännu yngre än den tid han var med Igneel. Så det passar fortfarande för hans fall.
  • Säger du att natsu var ungefär 390 år gammal när han spelade hus med lisanna, en tjej i hennes föräldrar? låter hoppas att detta inte hände ...
  • @PeterRaeves Det är vad som hände. Fysiskt var han så gammal. Mentalt var han inte det. Hans mentalitet är inte annorlunda än pojkar runt Lisannas ålder, för även om hans kropp är ungefär 390 år gammal, tillbringade kroppen större delen av den tiden som en död kropp i ett rör bevarat av Zeref.
  • Jag förstår, du kanske har rätt. Till en början trodde jag att alla flashbacks var från 400 år sedan, men det ser ut som om återblick från Natsu återupplivande var en nyare och många år hade gått ... Det är bara grovt.

För Natsu sa Igneel i ett avsnitt till Natsu att han alltid var i Natsus kropp och det berättade att Igneel definitivt är äldre än 80 år och om han är i Natsus kropp skulle Natsus ålder definitivt vara Igneels ålder och samma sak med Gajeel

Anledningen är att drakarna är förseglade på insidan av fållen. Deras drakar är över 80 år gamla. Förtrollningen tillåter inte att drakarna går igenom, inte Natsu och gajeel. Men eftersom de är kombinerade, det är därför de inte kan gå igenom någon av dem.

natsu liksom alla andra drakemordare, förutom laxus och cobra föddes mer än 400 år före handen, men detta är inte anledningen till att natsu och gajeel inte kunde lämna. det beror på att de hade drakar i dem som var minst 80. drakar är odödliga. så de åldras inte som människor. men natsu, gajeel och de andra är inte kronologiskt 400 år gamla. som kronologisk hänvisar till en mätning av deras existens i ett tidflöde. eftersom de reste på tiden är de inte 400 år gamla. porten öppnade på ena sidan och de gick in i den. medan de var i porten var de utanför tiden i 400 år. layla öppnade porten 777 som gjorde det möjligt för dem att lämna. märker hur zeref inte kunde resa bakåt i tid med ellipsporten, det är troligt eftersom det inte är traditionell tidsresa. det är mer som att de lämnade tidflödet och satt utanför tid och rum under dessa 400 år och när layla öppnade det kunde de komma in i den moderna världen. så det liknar ett stasisfält där de bokstavligen ligger utanför tiden. zeref behövde inte bara älvhjärta utan tidsklyftan för att resa bakåt i tiden. detta skapar också ett plothål med framtida lucy och skurk som går bakåt i tiden. men det kunde lätt förklaras på ett sätt med det faktum att framtida skurkar och lucy kom från alternativa timeliens där porten fungerade annorlunda

Jag har en teori om att du vet hur zeref är över 400 år gammal men om du tittar på avsnittet där natsu ser zeref zeref gråter tårar av glädje och säger att du har vuxit natsu och vi träffas igen så jag tror att zeref faktiskt kan vara relaterat till natsu och eftersom zeref är 400+ kanske natsu är 100 och över sedan jag hörde att zeref hade och en armé av drakar kanske igneel och andra drakar saktade ner tiden till där natsu och gajeel kan se 17 till 18 men är troligtvis äldre än så detta är bara en teori som vet att det är rätt

1
  • 5 kan vara bättre om du använder skiljetecken ...