Anonim

Blake Shelton - Kiss My Country Ass (Official Music Video)

Så vi vet alla att Sasuke inte har en arm. Och efter sin kamp sa Sakura något om att göra en arm ur Hashiramas celler. Saken är - Sasuke har Rinnegan och vet hur man använder den. Så han kan använda Asura Path-tekniken för att få en ny arm. Så vad var behovet av en arm gjord av Hashiramas celler i alla fall? Varför gjorde de en för Sasuke om han själv kan få en ny arm? Och varför saknar Sasuke i första hand en arm? Han borde ha haft sin egen nya arm nu.

6
  • Vilket avsnitt har Sasuke utan arm? Det skulle hjälpa om du skulle inkludera det i din fråga.
  • @AyaseEri Även om det är svårt att säga vilka specifikt, det är i stort sett alla som äger rum efter den sista Naruto vs Sasuke Fight, när han tappar den. Till och med 12+ år senare i Boruto-filmen har han bara en arm.
  • @Ryan Jag laddade upp en bild från Boruto-filmen i mitt svar. Arigato.
  • Han kanske inte vill ha en arm. Jag undrade något, men det kanske inte är någon skillnad om han har en arm och om han inte har det.
  • Förlorade inte Naruto och Sasuke båda en arm i den sista striden? Jag hörde det från en vän men jag har inte sett det ännu. Så jag kan inte bekräfta.

Jag tror att det beror på att sasuke förlorade mycket av sina krafter efter att han förseglade kaguya. (Naruto listar till och med sin SOSP (visman med sex vägar) mer). Sasuke hade bara sin rinnegan, annons så jag tror inte att han kan återställa armen med asura path-teknik

3
  • Nagato hade bara rinnegan också, men han hade alla 6 vägar. Om du argumenterar för att han tappade sin makt, skulle han också ha förlorat om efter att han förseglade kaguya, men han gick sedan och gjorde 9 planetavvikelser på en gång, samt absorberade chakra, båda relaterade till 2 av de 6 vägarna, men efter att han tappat sin SOSP-makt.
  • Du har rätt. Men förutom det har jag aldrig sett sasuke använda några krafter relaterade till helande.
  • Jag ville också tillägga att Naruto å andra sidan kunde läka kakashis öga med hans ljusstil, dvs. Asuras kraft. Så kanske läkning är en kraft som bara asura inkarnaterar har? Även Hashirama Senju, en inkarnerad Asura hade helande krafter

När Naruto och Sasuke slåss efter att ha besegrat Kaguya, förlorar de båda en arm. Tsunade implanterar en viss cell inuti Narutos saknade armsida för att låta den växa tillbaka. Men Sasuke vill inte att hans arm ska återhämtas eftersom han vill straffa sig själv för all skada han orsakat.

Eftersom han, som EIPsyKongroo sa, endast fick Magatama Rinnegan när han fick Sage of Six Path chakra, och jag tror inte att det har förmågan att återställa förlorade / skadade celler.

1
  • Jag kunde ha svurit att de pratade om att odla armen och sedan fästa den, som Madara gjorde på Zetsu som gav honom sitt första Rinnegan-öga.

Sasuke är av Uchiha-blodlinjen, om han implanterar hashiramas celler i armen, kommer han att aktivera en rennaigan i höger öga. Han litar inte på sig själv än. Så han fäster inte en ny arm som Naruto.

Som Troll d Mage sa

  1. Kanske vill han straffa sig själv för all skada han orsakat ELLER
  2. Han tror att ha Hashirama-chakra i sig skulle göra honom för OP och han är rädd för att han kan vända på fel sida.
1
  • Vänligen ange ytterligare information eller källor för att utarbeta och säkerhetskopiera ditt svar.

Sasuke tycker att han är coolare med ena armen eller så är det hans sätt att försona eller han försöker bli mer emo eller kanske tror han att han inte behöver det ännu

1
  • Jag tror inte det ...