Anonim

Översättning av Enoch📜 3 Enochs bok berättade om 📚 Rabbi Ginzberg

Vad är anledningen till att Celestial Spirits arbetar för sina trollkarlar (som Lucy)? Jag förstår att de har ett kontrakt, men varför kommer de över huvud taget in i kontraktet? Jag kunde inte tänka på någonting de fick med kontraktet.

1
  • om du tänker på det, det är ungefär samma som Pokémon ...

Jag lyckades inte hitta några källor som svarar exakt på den här frågan, men jag ska spekulera lite i den.

Min åsikt är att andarna är det tvingade att visas när guiden hämtar nyckeln. Nyckeln krävs, som vi vet, vanligtvis för att öppna porten men anden kommer från andevärlden. När grindarna öppnas för första gången, gör trollkarlen och anden en överenskommelse (t.ex. på vilka dagar ska anden kallas).

Nu, om du tittar på hur andarna reagerar när Lucy kallar dem, kanske du märker några intressanta saker. När hon till exempel kallar till Vattumannen blir Vattumannen ofta besviken över Lucy och återvänder snart till andliga ord och vägrar ibland att göra vad Lucy ber om.

Man kan fråga: varför skulle i så fall andan till och med dyka upp?? Om Vattumannen inte är på humör kan hon lika gärna inte dyka upp i stället för att bli kallad och nästan omedelbart gå tillbaka (efter några förolämpningar mot Lucy, det vill säga). Det leder oss till ett antagande att andarna faktiskt inte kan vägra att kallas, och att ha nyckeln nästan lika med att ha andens kontrakt (de har bara inga andra alternativ).

Vissa andar finner dock fördelar med att arbeta med trollkarlen, till exempel tycker Taurus att man kallas för på det sättet kan han observera Lucys kropp, som han beundrar.

I allmänhet blir de flesta andarna väldigt lojala mot Lucy när hon förvärvat sina nycklar, så det är ett annat argument för antagandet att innehav av nyckeln tvingar anden att göra kontraktet och arbeta för trollkarlen.

5
  • Det är en bra analys. Även om det fortfarande lämnar frågan om varför de tvingas lyda sin herre. Som du sa finns det ingen källa för närvarande. Kanske kommer de att förklara det någon gång senare i berättelsen.
  • 1 Svaret har allt. Varför tvingas andarna lyda sin herre? Eftersom mästaren självklart har nyckeln. Och varför nycklarna fungerar? Det är magiskt. ;)
  • Trevligt exempel! Oxen-> Lucys kropp-> Hitta Benifit (!!!) LOL!
  • Det låter helt rätt om du tänker på Väduren som nästan tvingades stanna i den mänskliga världen i en vecka tills Leo ingrep.
  • Som ytg säger har befälhavaren nyckeln så att de lyder dem, de är fortfarande inte skyldiga att göra vad befälhavaren säger, som man kan se med loke, han vägrar att lyssna på sin herre när vädret skadas

I avsnittet där Spirit King dök upp för att Lucy utropade att hon skulle ändra andevärldens regler sa han att andarna och människorna hade en överenskommelse tillsammans. Det "avtalet" kan betyda kontraktet mellan anden och trollkarlen, eller det kan betyda att något hände mellan människorna (troligen trollkarlar) och andarna som gjorde att andarna var skyldiga människorna, därför betalar de det med sina tjänster till människan.

Detta kanske inte helt svarar på din fråga, men andar föds för att hjälpa sina "mästare" och utföra order. Om de lyssnar på trollkarlen eller inte beror på andens personlighet. Till exempel Vattumannen skulle vanligtvis gå direkt tillbaka till andevärlden efter att ha blivit kallad. Men andra andar som har mer lojalitet gentemot Lucy skulle stanna vid hennes sida.