Anonim

S20 U S20 PRO Önsketelefon köper inte den här titta på den här videon innan du köper den här telefonen

Enligt ett Crunchyroll-pressmeddelande samarbetar Loot Crate och Crunchyroll för att ge en bättre lootlåda med anime-tema. Den här tjänsten kommer att ersätta den nuvarande Loot Crate anime-lådan och kommer att innehålla aktuella produkter från shower som strömmar på Crunchyroll.

Från pressmeddelandet (betona mitt eget):

Befintliga Loot Anime-prenumeranter ser ingen förändring i pris eller frekvens, men de kan nu se fram emot ännu bättre innehåll, exklusiv tillgång till Crunchyroll-innehåll och mer. Med paket som börjar på $ 22,95 per månad förblir Loot Animes prenumerationspris detsamma. Varje låda värderas till över $ 60, vilket gör detta till det mest kostnadseffektiva sättet för fans att njuta av en varierad blandning av premiumanime-produkter.

Betyder detta partnerskap att prenumeranter på Loot Crate kommer att ha tillgång till Crunchyroll premium-streamingtjänsten?

2
  • Jag har alla byteslådor (utom husdjur) och jag fick inget av det. Förmodligen betyder det bara ett rabatterat prenumerationspris
  • @Quill Detta partnerskap tillkännagavs precis den 19: e, jag tror inte att några lådor har gått ut sedan partnerskapet.