Anonim

Tokyo Ghoul - Glassy Sky [東京 喰 種 - ト ー キ ョ ー グ ー] -]

Det var händelser som hände i Tokyo Ghoul: re men hände inte i den ursprungliga showen, som:

Är Tokyo Ghoul: re skiljer sig från originalet Tokyo Ghoul?

Tokyo Ghoul: re är uppföljaren manga till Tokyo Ghoul. De Tokyo Ghoul manga slutade i september 2014 och anpassades till de första två säsongerna av anime, även om den andra säsongen, Rot A, avvek kraftigt från mangan med betydande skillnader men försökte ändå ha samma stora händelser som mangan.

Du kan läsa om möjligheterna till varför de gjorde det i den här frågan (var försiktig med spoilers i alla länkarna här): Varför avvek Tokyo Ghoul √A helt från mangan? och för mer information om skillnaderna kan du läsa mitt svar eller det här inlägget på reddit och fråga om samma sak.

Både anime och manga slutade med spoiler:

Ken Kanekis tvetydiga död i händerna på Kishou Arima (som i han tros död, men det är inte helt bekräftat, men i mangan lutade det sig betydligt tyngre på den döda sidan med flera hål i huvudet)

Tokyo Ghoul: re plockade upp två år efter händelserna som slutade Tokyo Ghoul. Det handlar om Hiase Sasaki, en ghoul-utredare och ledare för Q: s trupp, för närvarande låg rankade utredare som genomgick en mycket speciell operation. Det följer Hiase, hans grupp och hans överordnade / övervakare Akira Mado (dotter till utredaren som var Amons överlägsen och partnerutredare i början av serien), och strax efter allt börjar det också expandera om saker från den ursprungliga mangan. som att fylla i 2-årsgapet.

Tokyo Ghoul: re är fortsättningen på Tokyo Ghoul.

Om vi ​​följer Kanekis ursprungliga ålder (i det första kapitlet i mangan märks det som 18, men på något sätt bestämde vi oss alla för att han var 20 i slutet av mangan), då borde det ha tagit upp 3 år senare eftersom han är 21 eller 22. Vilket det gör. Många säger att det tog fart två år senare, för Kanekis nya personlighet, Haise, har varit en utredare i två år, men om du läser det hela vägen tillbringade Kaneki ungefär ett år i Cochelea innan han blev Haise.

Tokyo Ghoul: re är tänkt att vara vad som händer nästa, men vi är inte säkra på om det kommer att finnas i anime, eftersom säsong 3 inte har släppts ännu.