Anonim

Pot Zombies! (Call of Duty WaW Zombies anpassade kartor, mods och roliga ögonblick)

I avsnitt 8 - Svartvitt svärddans, efter att Kirito fick Asuna att gå med på att laga Ragout Rabbit, avskedade Asuna Kuradeel och fick vägra:

Kuradeel: Jag kan inte lämna dig ensam med en skuggig karaktär som denna
Asuna: Medan jag inte kan säga något om hans skumhet, är han faktiskt ganska stark. Han är faktiskt tio nivåer över dig, Kuradeel.
Kuradeel: Antyder du att jag på något sätt är sämre än honom? Vänta, säg inte att han är en av dem Slagare.

I avsnitt 2 - Visp, efter att ha slagit Illfang Kobold Lord, Kirito upptäcktes som en Beta-spelare. Med tanke på Diavels begäran tar Kirito en antagonistställning och ljuger om hur långt han hade kommit under SAO: s beta:

Kirito: Jag kom till våningarna som inte ens de andra Beta-spelarna kunde nå.
Kibaou: Då gör det dig värre än en beta, DU EN GUDDAMN FILTHY CHEATER.
Bakgrundsspelare: Han är en visp!
Kirito: Visp, va? Ja, jag gillar ljudet av det.

Jag hade intrycket av att Kirito var den enda "Beater". Men Kuradeel säger en av dem, vilket antyder att det finns fler bortsett från honom. Med hjälp av pluralformen grupperar Kuradeel Kirito med andra.

Så jag undrar, fanns det några andra Slagare i SAO? Om det var, vet vi vem de var?

8
  • Diavel själv var också en beta-spelare. Eller finns det något annat jag saknade?
  • @Mysticial jag frågar om SlagareSäger Kuradeel Visp inte Beta när han identifierar Kirito. Jag vet redan att det fanns andra Beta i SAO eftersom de gjorde Guide Books men som sagt trodde jag att Kirito var den enda Visp
  • Åh, jag trodde "Beater" var det namn som användes för varje beta-spelare.
  • @Mysticial Jag tror inte det, det myntades genom att kombinera Vara ta (som Kirto var) och Che ater (som Kibaou kallar honom)
  • Hur jag tolkade det avsnittet är att det att vara en beta-spelare ger dig extra kunskap om spelet vilket automatiskt gör dig till en fuskare. Så varje beta-spelare var per definition en "Beater". Uttrycket själv myntades under det avsnittet.

Det beror på din definition av "Beater". Även om de inte specifikt kallas "vispare", skulle deras handlingar och dolda dolda motiv sannolikt märka dem som sådana.

Om du definierar det som beta-spelare som utnyttjar sin insidskunskap från den slutna beta för sin egen fördel, så finns det minst två.

  • Diavel, försökte manipulera en viss transaktion för att säkerställa att Kirito spelade en stödroll under Floor 1-mötet, så att han kunde få den sista dödsbonusen
  • Coper, försökte använda ett monster till PK Kirito, så att han kunde få ett visst questobjekt
  • Morte, från SAO Progressive, Vol. 2, en av Betaspelarna som slutförde "War of Elves '" -uppdraget (en av tre personer, inklusive Kirito), har en dold agenda ...

Inte alla beta-spelare har dolda motiv.

  • Argo, en informationsmäklare som tillhandahåller "Strategiguiden efter område". Guiden distribueras i NPC-butiker och ger mycket resursfull information om spelet.

Men totalt sett är termen "Beater" bara en nedsättande term som icke-Beta-spelare använder för Beta-spelare som inte delar med sig av sin kunskap och håller information för sig själva. Icke-Betaspelare är avundsjuk på den kunskap som Betaspelare har och försöker utmana dem, så Betaspelarna har inget annat val än att dela med sig av vad de vet eller tvingas spela själv.

2
  • Antar att detta passar bättre eftersom även tuff Kirito axlar de skyldiga, det är fortfarande en term som kan tillämpas på alla betatestare som uppfyller de nämnda kraven.
  • Sammanfattningsvis är det en term att separera de flesta beta-spelare från beta-testare som lägger att slå spelet (antyder att de gör det för spänningen eller bekräftelsen) över allt annat som att få ut alla säkert.

Som jag förstår det från anime och LN: er var Kirito en enda beater. Den främsta anledningen till att han blev Beater var att vända ilska från "enkla" spelare från beta-tester genom att koncentrera den på Kirito.
Förresten, säger Kuradeel "Sou ka, ano Beater no" vad grovt översätter till "Oh, he is that Beater ..."

På lite chatt först, med Klein, berättade kirito honom att de hade tur att få en av de 10 000 exemplar av spelet.

Samtidigt sa Klein till kirito att han är mer lycklig, för att han är en av de 1000 betatestarna.

Eftersom detta kan du förstå vem de är 1000 betatestare online.

Å andra sidan är "beater" termen en förening av betatestare och fuskare. Men definitionen av fuskare i spelet är bara en spelare med okänd information.

Du kan anta vem alla betatestare är visare också, för i en eller annan form vet de mer information om spelet och berättar förmodligen inte för någonting, eller bara för vänner. Även om du försöker att inte dra nytta av denna kunskap använder du den om du behöver.

Om termen "beater" bara används för dessa spelare som använder denna kunskap för sin egen fördel "att försöka göra det", är mängden okänd, på grund av de 1000 beta-spelarna du inte känner till eller 10%.

För att svara på frågan är det först viktigt att förstå vad en "Beater" är. Termen myntades som en sammanslagning av "Beta" och "Cheater" för att beskriva Kirito omedelbart efter att han höll sitt tal efter Diavels död. Definitionen är därför innehållet i nämnda tal.

I sitt tal ber Kirito att inte blanda sig med bara "beta-spelare" och notera att han är mycket kunnig än "vanliga" beta-spelare. Delvis är detta ett expositionstal som förklarar hur Kirito visste en detalj om 1: a vånings chefens vapen som Diavel inte gjorde. Kirito förklarar att han visste mer än Diavel, en andra betatestare, på grund av att han nått en högre våning under beta (även om Kirito inte specifikt avslöjar att Diavel var en betatestare, utan talar mer generellt. Det antyds att han pratar om Diavel, dock). Detta utesluter omedelbart Diavel som en möjlig visp, eftersom han används för kontrast.

Definitionen av en "Beater" är alltså: En betatestare som har mer kunskap än den genomsnittliga betatestaren på grund av att han spelar mer och når längre.

Eftersom det bara handlar om att rensa golvet låser upp de övre våningarna för alla spelare är själva konceptet att Kirito var den enda som vågade till de högre våningarna osannolikt från början.

Eftersom de andra betatestare som dyker upp inte går runt specifikt och säger vilken som var den högsta våningen de hade nått är det svårt att avgöra vilken som var en visp och vilken inte. Den enda som på ett tillförlitligt sätt kunde uteslutas var Diavel på grund av hans brist på kunskap om Nodachi. I vilket fall som helst, efter det att 10: e våningen hade rensats, gjordes alla speciella kunskaper som betatestarna kände värdelösa, eftersom endast 10: e våningen nåddes under beta. Detta innebär också att det tidigare skulle vara omöjligt att identifiera en betatestare baserat på kunskap eller beteende, än mindre en visp.