Anonim

Persona 3: FES - Del 6 - Walkthrough - PS2 - Thebel 5F Boss! Iwatodai bokhandel öppnas! Gammalt par!

I avsnitt 16, när Kagami, Tsukasa och Miyuki bestämmer sig för att besöka Konata på hennes deltidsjobb, ber den senare dem att hämta den senaste versionen av ett par manga. I bokhandeln betjänas de av en karaktär som inte verkar vara den "standard" som ses i serien. Även efter att de tre tjejerna lämnat kassan registrerar sig skottet på denna karaktär som får sin syster. Allt detta tycks tyda på att detta är något av en cameoföreställning eller en hatt för något annat.

Vilka är dessa karaktärer?

1
  • Kassören såg ut som Miyuki och kunden verkar se ut som Tsukasa och Kagami ..

Egentligen är de Miyakawa-systrarna Hikage och Hinata (från vänster till höger). De är huvudpersonerna i Lucky Star spinoff manga (och anime) Miyakawa-ke no Kuufuku (Hungern från Miyakawa-familjen).

De gör cameos i avsnitt 12, 16 och 24.

1
  • Det förklarar den hungriga systern :) Det blir intressant att se om dessa karaktärer faktiskt är baserade på de som anges i @ atlantizas svar.

Karaktärerna är Hinata Miyakawa (vid kassan) och Hikage Miyakawa från Miyakawa-ke no Kufuku - även känd på engelska som "The Hunger of the Miyakawa Family".

Hinata arbetar i Gamers på deltid för att finansiera sina doujinshi-köpvanor.

Förutom deras cameos i avsnitt 12, 16 och 24 i Lucky Star som nämnts i ett tidigare svar, Det finns motsvarande cameos av Konata och Kagami i Miyakawa-ke no Kufuku, i avsnitt 5 och 7.

Det finns aldrig någon signal från föreställningarna om att tjejerna känner varandra och det verkar vara helt tillfälligt att de stöter på varandra ibland. De bor i samma område som skulle redogöra för detta.

Förutom Konata & Kagami, kom även Gamers och Akira Kogami butiksägare i Miyakawa-ke.

Sammanfattning från ANN:

Mangan är baserad på Lucky Star Moe Drill-spelserien och handlar om storasyster Hinata Miyakawa och lillasyster Hikage Miyakawas fattiga vardag hemma (på grund av Hinatas slöserier) och Hikages liv på grundskolan.

Showen började sändas den 29 april 2013, fem år efter att den första episoden av Lucky Star sändes den 8 april 2007.

Den ursprungliga mangan från Miyakawa-ke publicerades först 2009, (medan Lucky star fortsätter publiceringen långsamt men säkert) så det är okänt om dessa karaktärer var tänkta att ha en sådan betydelse, eller om de först valdes efteråt för spin-off .

Enligt listan över Lucky Star-trivia på ANN kan den baseras på Usada Hikaru (även känd som Rabi-en-Rose) från Di Gi Charat. Det är svårt att hitta bilder på hennes icke-förvandlade jag, men jag lyckades den här:

Som du ser matchar hårfärgen och ögonfärgen och hon bär också glasögon. Men det är ganska generiskt, så här är de ytterligare likheterna.

När Usada förvandlas till Rabi en Rose (hennes magiska tjejidentitet) har hon kaninöron. Flickan i Lucky Star har en kaninhårnål.

Den ursprungliga Di Gi Charat-serien finns också i en butik som heter Gamers. Gissa var den Lucky Star-scenen äger rum? En spelbutik.

Det är lite "censurerat", men du kan säga att det ska vara spelare.

1
  • Trevligt arbete :) Jag känner inte till Di Gi Charat; vad sägs om systern?