Anonim

EPiSODE 3: Exklusiv FÖRSIKT 💜 LiFE iS STRANGE: FÖRE STORMEN

I vilket avsnitt av Sailor Moon S mötte Kaiou Michiru (Sailor Neptune) och Chiba Mamoru (Tuxedo Kamen) varandra i civil form för första gången?

Obs: Jag kommer inte ihåg några tidigare punkter där Michiru och Mamoru interagerar i civil form, och jag har hållit ett öga på detta sedan jag började titta på den här säsongen för en vecka sedan. Det är dock möjligt att jag kanske har missat något.

I avsnitt 4 av Sailor Moon S, Michiru och Haruka observerar Mamoru på avstånd under och efter konserten. (De sitter ett litet avstånd från de fem "bekräftade" Sailor Guardians och Tuxedo Mask, och de har operaglasögon. Haruka påpekar Usagi och hennes pojkvän, som Usagi hade klagat över att känna sig otillräckliga för Michiru.)

I början av avsnitt 9 interagerar Mamoru uttryckligen med Michiru. Han har gått med Usagi och de andra tjejerna för att titta på Haruka vid ett motorcykellopp. Efter loppet pratar Usagi med Haruka och Michiru och tar med sig sina vänner och Mamoru. (Det är dock värt att notera att det inte finns någon introduktion --- "Det här är Mamoru; det här är Haruka och Michiru" --- i detta avsnitt. Antingen är introduktionen helt enkelt handvågad eller så introducerades de vid en tidigare tidpunkt, innan dom är visad interagerar uttryckligen för första gången.)

0