Anonim

aura kingdom gameplay del 5 nivå 25

Kan någon identifiera en anime från ett enda avsnitt:

Jag såg detta för ungefär 5 år sedan på ett kongress, men det ser ut att ha producerats på 90-talet.

Människor som bär robotrustning tävlar i någon slags kamp. Det ser ut som att det bara äger rum utomhus, inte i någon arena.

Robotdräkterna är ljust färgade, det här är inte en alltför allvarlig anime.

Det finns en gammal kille av forskare som byggde kostymerna för åtminstone huvudpersonens team. Det finns en kille som kämpar först, och när han slås bakåt landar han på en tjejs lunch (en tjej som han uppenbarligen gillar).

Han märker tårar i ögonen och tänker "hon bryr sig verkligen om mig! Hon gråter för att jag blev nedslagen!", Men då får vi den verkliga bilden, och hon tänker "Å nej, min dåliga lunch!". Under hela avsnittet surrar hon på grund av sin trasiga lunch. Hon säger ständigt saker som "min lunch ...snif" etc.

Efter killens kamp är en energisk tjej nästa, förmodligen kämpar mot samma person som killen var (han förlorade, tror jag). De jublar och säger "Vi kommer att slå dem med Dell Power!".

Hela tiden trodde jag att anime hette "Dell Power", men när jag letade upp det hittade jag ingenting alls.

4
  • Kan du berätta för oss konventionen? Också, slumpmässig gissning, men "All Purpose Cultural Cat-Girl Nuku Nuku"?
  • @JavidPack Konventet var Anime North, men jag kan inte minnas året. Möjligen 2007 eller 2008. Jag tror inte att det var Nuku Nuku.
  • Det visar inte vilka program de spelade, men det kan hända att programmeringssidorna från webbplatsen Anime north är till hjälp för att jogga ditt minne: 2006, 2007
  • @Etheur tack, det var en av de första platserna jag kollade, och jag hittade inget minne-jogging.

Jag har inte sett anime personligen, men jag kom över den här anime tidigare och synopsis passar din beskrivning. Jag tror att anime du letar efter är: Delpower X Bakuhatsu Miracle Genki!

Synopsis

Manami är din typiska skolflicka, trots de udda maskiner som hennes farfar alltid bygger. En dag kommer dock en udda ond robot att attackera Minamis skola och begår det ultimata brottet att hota sina vänner ... och förstöra hennes lunch. Nu stannar hon vid ingenting för att återföra ordning till världen i sin farfars senaste skapelse: mecha Del Power X.

ANN beskriver också förlusten av sin bento:

Hanegi Manami är en gymnasietjej med minst sagt ovanliga släktingar. Hennes farfars passion är att bygga ovanliga saker och har precis fått sin senaste sammansättning levererad till deras tröskel. Den mecha som kallas Del Power X. Med en förarsäte speciellt utformad för Manami, konkurrerar dess krafter av ingen annan. Tyvärr är hennes farfars rival Von Getsueru och en uppsjö av andra människor fast beslutna att bevisa att fakta är fel, oavsett vem som sitter i pilotens säte, Manami måste kämpa för kärlek, stolthet och framför allt förlusten av hennes dyrbara bento.

Båda beskriver den "gamla mannen" som farfar som bygger saker, och gjorde också mekaen i fråga och flickan var upprörd över sin förlorade lunch. Den uppenbara referensen är naturligtvis "Delpower" förmodligen för att det är homofoniskt till "Dell power" vilket skulle vara en förståelig förening.

1
  • Detta är det! Jag kan inte tro det! Rikedom och ära till dig! Tack! Jag skulle aldrig ha räknat ut att "Delpower" skulle vara ett ord.