Anonim

Hur man stänger av eller byter klädstatistik! QQ BANG TUTORIAL! | Dragon Ball Xenoverse 2

Jag undrade om det finns några specifika detaljer om hur mycket skada Saiyan rustning kan ta upp?

Jag tror att rustningen bärs mer som en uniform och möjligen en form av klädsel som gör det möjligt för Saiyans att slåss bekvämt snarare än aspekten av skydd bara för att deras onormala nivåer styrka skulle vara för svårt att ge skydd från med rustning som är bekväm nog att bära och slåss i

Om du skulle överväga Vegeta som fortfarande bär pansar är det uppenbart att han inte bär pansar för skydd baserat på hans styrka och den typ av fiender han kämpar för. Därför kan det anses vara mer som en uniform istället för något som bärs för att skydda.

Jag förstår att Vegeta har varit en Saiyan Elite och han är absurd stark just nu och en vanlig Saiyans styrka är betydligt mindre i jämförelse.
Om du skulle se om Sayan Saga, den här scenen här, ser vi en enkel bit av ett svärd från någon så svag som Yajirobe, stark nog att tränga igenom Vegetas rustning och skada honom.

Saiyans är ett naturligt aggressivt krigarelopp som huvudsakligen fokuserar på strid och strävar efter att vara de starkaste i universum och jag personligen tror att bärandet av rustningen verkar mer som ett outfitval snarare än att fokusera för mycket på den aspekt av skyddet som det ger.