Anonim

A Love Affair with Spam: Inside Hawaii's Canned Meat Obsession - Zagat Documentaries, avsnitt 13

Jag försöker hitta titeln på den här bilden eftersom jag är intresserad av att titta på den. Om jag bara visste vad det heter ...

2
  • Omvänd bildsökning ger inga uppenbara resultat för mig. Från färg och animering skulle jag gissa att den är minst tio år gammal, förmodligen mer. Var hittade du den? Fanns det till exempel några taggar från din källa som kan hjälpa oss att identifiera anime?
  • Jag vet, jag har också använt omvänd bild men ingen aning ... det enda jag tror är länken ... (38.media.tumblr.com/f790161dced038bb8ae1db628d571997/…)

Jag är inte helt säker, men jag tror att det här kommer från en av episoderna mot slutet av Haibane Renmei, där Reki, som är karaktären här

äntligen tvingas konfrontera sina problem.

Från toppen av mitt huvud kommer jag inte ihåg avsnittets nummer. Jag ska försöka titta i Haibane Renmei tagg eller den för Reki på Tumblr för att dubbelkontrollera detta, eftersom jag tror att jag har sett något liknande det där tidigare.

Serien är baserad på en del doujinshi av Yoshitoshi ABe och följer utvecklingen av en karaktär som heter Rakka när hon kommer till en sluten stad och finner att hon är en av Haibane, som har grå vingar och en skiva på huvudet.

Uppdatering: Wikipedia: s avsnittslista antyder att detta är från det sista avsnittet (13), var

[Reki] kastar Rakka ut ur sin studio, konfronterar en smulande stenmanifestation av sig själv och återupplever sin dröm.

Om du ser om avsnittet på YouTube (se upp för spoilers - det här är det sista avsnittet) börjar scenuppbyggnaden runt 4:50, den faktiska scenen börjar något efter 13:15.