Anonim

NBA: s bästa spel | Februari | 2019-20 NBA säsong

De flesta av Nanohas attacker består av att avge någon stråle eller boll av energi genom hennes kropp eller att höja hjärtat och skjuta den mot fienden. Till exempel, här är Divine Buster:

Förmodligen använder hon bara sin egen magiska energi för detta. Men Starlight Breaker är ett undantag från det. Energin verkar samlas upp och avfyra energi från tunn luft. Olika versioner visar det annorlunda, men det verkar alltid som om energin inte kommer från Nanoha direkt (förutom det lilla som hon använder för att initiera attacken). Här är filmversionen, det är särskilt uppenbart i det övre vänstra hörnet:

Är detta bara en visuell karaktär av attacken, eller fungerar det faktiskt annorlunda än hennes andra? Och i så fall, var kommer all den energin ifrån?

Stjärnljusbrytaren samlar faktiskt energi från det omgivande området - antingen lämnat av Nanoha själv eller av andra magiker / stridande.

Så det fungerar i princip så här:

  1. Samla energi från den omgivande miljön till en boll.

  2. Nanoha träffar bollen och avfyrar den.

Normalt i en strid kommer alla magiker att lämna överflödig energi som ett resultat av att använda sina trollformler. Så stjärnljusbrytaren är kraftfullast mot slutet av en lång strid när mycket energi har ackumulerats.


Som sagt är Nanoha inte den enda som kan använda Starlight Breaker. Förstärk gör det nära slutet av Nanoha A: s - främst för att hon får förmågan hos de som har länkarkärnor som hon har fångat.

1
  • Nanoha lär också Teana hur man samlar spridd energi. Teana använder detta för sin egen variant av Starlight Breaker i Sound Stage X.