Anonim

1079 - Arthur Boyle Fire Force del 2

Jag var nyligen på ett kongress och såg några volymer av detta vid en av näringsidkarnas bås:

Blurb på baksidan var ganska icke-beskrivande och killen som kör stallet verkade för upptagen för att jag kunde prata om det.

Jag lämnade det ensam, för jag tänkte att det antagligen var baserat på något jag inte hade läst / sett på.

Jag tyckte att det såg intressant ut, så jag gick för att se vad det var baserat på, men jag har inte kunnat hitta så mycket information om den här boken.

Är konstboken ett fristående arbete i Clamps allmänna stil, eller är det baserat på en av deras serier och jag har bara inte kunnat hitta den?

Det är relaterat till manga X. Här är en ganska hjälpsam recension av en Amazon.com-användare:

Detta är en välgjord, högkvalitativ konstbok för inbunden samling som samlar färgkonstverk från manga (serietidningen) X / 1999 (som den publiceras i USA). X / 1999 är en övernaturlig, apokalyptisk berättelse om öde och val som leder mot världens ände, skriven och illustrerad av ett team av kvinnor som tillsammans kallas CLAMP. Konstverket här fokuserar på de många karaktärerna. Som en lös generalisering är illustrationerna antingen eleganta eller blodiga. Karaktärerna själva har de känsliga, smala mönster av alla CLAMP-karaktärer. De kvinnliga karaktärsillustrationerna lyser här: i synnerhet den svärdbärande prästinnan Arashi, den oskyldiga Yuzuriha Nekoi och den eldsvävande Karen Kasumi. Andra illustrationer, särskilt med huvudpersoner Kamui och Kotori, är scener av våld eller överhängande våld. X / 1999 serieteckningen har scener av uppdelning; ingen av dessa illustrationer når den punkten, men de är inte alla sötma och ljus. Om du har läst några serier av CLAMP (som X / 1999 eller Rayearth) och tycker att konsten ser bra ut i svartvitt, kommer dessa illustrationer i fullfärg att visa att CLAMP kan nå en ännu högre nivå. En sista anmärkning: detta är en japansk bok, så den öppnar och läser i motsatt riktning (men oroa dig inte, den sitter lika snyggt i en bokhylla).

2
  • Tack :) Jag antar att liknande omslag gjorde det svårt att hitta
  • 3 För att lägga till ovanstående kom själva konstboken ursprungligen med ett brunt pappsklädsel. Så killen sålde ett begagnat exemplar. Själva locket var ett tjockt svart nästan läderigt material över tjockt kort. Den röda bokstaven präglades.