Anonim

Kimetsu no Yaiba Movie 『LiSA - Homura』 Sub español

I Rebellion-filmen, precis som Homura var på väg att bli en häxa och krävdes av Cycles Law, fångade inkubatorerna hennes Soul Gem i ett isoleringsfält.

När de magiska tjejerna bryter fältet verkade det finnas tusentals inkubatorer samlade på ett ställe och det var ganska kargt. Var tog inkubatorerna Homura, och om det var deras hemvärld, hur kom Mami, Kyouko, Hitomi och Kyosuke dit?

2
  • Din gissning är lika bra som någon. Det är förmodligen inte inkubatorns hemvärld, dock. Tänk på att det måste finnas massor av Kyuubeys på jorden - när en av dem dör (som i avsnitt 8), visas en annan från gud-vet-var den ska ta plats
  • @senshin jag trodde att deras hemvärld för på jorden skulle de spridas men de var alla samlade på ett ställe, men de ska vara tekniskt framåt så det förklarar inte det karga landskapet

Jag antar att det är på jorden, men på en öde plats (eller en postapokalyptisk jord). Under filmen nämns att Kyouko och Mami gick in i isoleringsfältet av en slump (så gjorde Madokas föräldrar). De kunde bara ha gått in i detta fält om det fanns någonstans på jorden.