Anonim

Goku Talk's To Broly And Help's Him: Dragon Ball Super Broly Movie - English Dub

Som om du tittade på den gamla Broly (den första) Han såg mycket yngre ut, och i DBS-versionen ser han väldigt gammal ut. Så betyder det att Goku-, Vegeta-, Gohan-, Piccolo- och Trunks-sinnen piskades rena?

0

https://www.polygon.com/2018/7/10/17550980/broly-canon-dragon-ball-super-z-movie-legendary-super-saiyan

På grund av hans begränsade utseende har fans diskuterat om Broly kan betraktas som en del av den större Dragon Ball-kanonen i flera år. Men i en anteckning på Dragon Ball Super: Broly-webbplatsen sa serieskaparen Akira Toriyama att han arbetade för att passa Broly in i Dragon Ball-universum.

Förhoppningsvis bekräftar dessa länkar att Broly är kanon nu. Filmen återspeglar i princip Brolys ursprung. Det är därför hans far ser äldre och annorlunda ut än i DBZ-filmen.

4
  • Det enda som förvirrar mig. varför komma ut med de andra 3 filmerna, den legendariska super saiyan, bio Broly och Broly andra komma. det är som att se Hitler i Gogeta-rörelsen (Gogetas första uppträdande i en film)
  • Broly - Legendariska Super Saiyan kom ut 1993. Det är över 20 år mellan det och DBS: Broly. Det är säkert att säga att det finns en nyare generation fans. Och det är kanske inte lönsamt för fans att gå tillbaka och titta på hela DBZ-serien och vara förvirrade när historien inte stämmer överens med filmerna. Jag tror att bara en handfull filmer faktiskt är kanoner i serien. Om det är vettigt? Förhoppningsvis?
  • Tack, jag är inte så förvirrad längre, men som sagt filmerna är konstiga med "CANNON" och "NOT CANNON"
  • Gick med på. Jag respekterar det faktum att de försöker få tillbaka gamla favoriter för att försöka uppdatera serien igen.

De Paragus från den gamla Broly-filmen är inte kanon medan Paragus från Dragon Ball Super Broly är. De är två separata tecken och du bör inte skapa någon form av relationer mellan de två.

Jag tror att Toei ville skilja mellan kanon- och icke-kanonversionerna av Paragus så att fans inte blir förvirrade när de gör fanart. Som Gary sa, borde du verkligen inte tänka på att dessa två karaktärer finns i en enhetlig tidslinje och ett universum, eftersom den ena är kanon och den andra inte kanon till Dragon Ball.