Anonim

22 karaktärer som delar samma röstskådespelare som Hunter x Hunter's Hisoka

Spoiler varning!.

Arima Kishou gjorde en väldigt "intressant förutsägelse" att om människor accepterade Ghouls då skulle alla människor någon gång bli Ghouls. Och senare i Tokyo Ghoul RE säsong 2, avsnitt 10, ser vi att hans förutsägelse faktiskt händer.

Jag undrar dock inte hur människor kan "smittas" till att vara Ghouls, Kakhous är de organ som producerar Rc-cellerna, så även om en människa exponeras för RC-celler som inte uttryckligen borde göra dem till en Ghoul eftersom de skulle saknar du fortfarande det organ som fysiskt manifesterar Rc-cellerna?

Varför är Kanekis Dragon Ghoul-form fortfarande aktiv? Den riktiga Kaneki, som var källan till Dragons RC-celler togs bort, så hur kan draken fortsätta att producera humanoidmonster (draken föräldralösa) som exploderar för att släppa "Rc-celler"? För att draken är Kanekis Kagune från mutation och kannibalism, eller hur? Jag är ganska superförvirrad.

Förutsåg Arima faktiskt att Kaneki skulle förvandlas till draken? Om inte då Hur kunde han göra en sådan plats på förutsägelser.

Jag läser inte mangan och jag har inte heller något emot spoilers.

När det gäller infektionen kan det vara en annan och ny typ av sjukdom för personer som exponeras för en stor mängd andra RC-celler än överceller från RC-celler, främst på grund av att de infekterade fortfarande kan röra sig. Det verkar dock inte som om människorna blev Ghouls, eftersom de smittade saknar vissa Ghoul-egenskaper, så Jag tror att de bör betraktas som en helt annan typ. Hur det är möjligt är för närvarande okänd.

När det gäller Kanekis drake som fortfarande är aktiv i Kapitel 161,

Furuta såg på hur Rize kom ut ur ett ägg och kallade henne "Dragon".

Från detta kan vi säga att Rize slogs samman med Dragon i stället för Kaneki sedan hon var en av de sista motståndarna i mangan, som Kaneki också kämpade för.

När det gäller Arima tror jag inte att det var en förutsägelse, för även om han verkar vara en "pro-ghoul", tror jag att det han också vill ha är något som ghouls som bor och har en plats i det mänskliga samhället. Och återigen kan de människor som smittats inte riktigt klassificeras som ghouls, mer som en helt ny typ så hans "förutsägelse" är fortfarande inte på plats. (Jag kan inte heller komma ihåg denna förutsägelse men jag ska försöka läsa igen)