Anonim

ारी मृत्यु कब निश्चित होती है? | प्रशांत मुकुंद प्रभु | Gita Weekly - 21 (BG 2.27) | Radio Dwarka

Svaret på denna fråga säger att chakra bara kan ses i vissa fall när personen använder kraftfulla förmågor. Detta stämmer med reaktioner på att människor ser Chidori och blir förvånade över att det kan ses. Det finns dock tillfällen när chakra kan ses när det byggs upp istället för att användas i en jutsu.

Hur händer detta om chakra bara dyker upp när någon använder en stark förmåga (som Chidori)? Eller är det som Naruto använder i bilden på något sätt en annan typ av chakra?

8
  • Jag vet att Naruto har två typer av Charkra, den normala blå typen och den röda Charkra av den nio-tailed räven, jag är ganska säker på att den röda Charkra kan ses av vem som helst efter att Nine-Tails var förseglad, det kan vara charkra sett vilket leder till idén att skörda den och implantera den i Sora och också människor kan se den bildas runt Naruto när Nine-Tails Viel bildas
  • bilden du har där är under Narutos och Hakus strid och jag tror att det är den punkt där Naruto tycker att Sasuke är död och Nine-Tails får lite frihet så att se Narutos Blue Charkra kan faktiskt vara att det har en del av Red Charkra i det innan det blir faktiskt rött
  • Ett enkelt exempel är Rasengan. Dess är i grunden Chakra gjuten till en sfärisk form. Du kan tydligt se Narutos chakra formas till en kulform. Så i princip kan Chakra ses när en jutsu använder den externt, som Chidori, Rasengan, etc.
  • Denna fråga förvirrar mig slags. Jag känner att det här ämnet kan handla mer om att upptäcka chakra i motsats till att bara se det. Det finns specifika Shinobi som är sensortyper, som Karin.
  • Frågan handlar specifikt om att se det på grund av kommentaren om chidori som är imponerande för att du kan se chakraet verkar strida mot det faktum att vi kan se det runt Naruto i fall som på bilden.

Jag tror att du borde se chakra som liknar värme. Om det är 20 grader Celsius ser du inte värme. Nu om det är 40 grader celsius kan du se luften vibrera / rör sig.

För det första kan personer med visuella förmågor se chakra.

Även om chakra vanligtvis är osynligt, kan de med vissa d jutsu, som Sharingan, Rinnegan eller Byakugan, se färgen på någons chakra. Varje persons chakra har uppenbarligen en annan färg.

Den andra punkten kommer närmare min värmeteori

Det är också intressant att notera det faktum att tillräckligt stora mängder chakra är synliga för blotta ögat.

Här kommer den intressanta delen "När räknas chakra som enormt?"

Vi vet att det i naruto finns ett system som liknar våra blodårar, chakrasystemet. Längs dessa vägar finns det speciella punkter som heter Tenketsu.

Även om ninja använder chakra regelbundet, har väldigt få ninja någon stor kontroll över sin tenketsu. Till och med av j nin kan de allra flesta bara släppa en liten mängd chakra genom sina händer eller fötter för att öka kraften i slag, hopp eller sparkar

Hyuga-klanens huvudsakliga attack fokuserar på att stänga dessa Tenketsu. The Eight Trigrams Sixty-Four Palms stänger sextiofyra tenketsu.

Även om det inte uttryckligen anges är det logiskt att säga att Hy ga-klanen (och Neji oberoende) beräknade exakt tenketsu som skulle krävas för att stänga av en motståndares stridsförmåga.

Med den här informationen kan vi dra slutsatsen att personer som fortfarande kan fungera med 64 tenketsu-stängning anses över normala.

Neji Hy ga var chockad över att Naruto Uzumaki fortfarande kunde stå efter att ha träffats med Eight Trigrams Sixty-Four Palms, eftersom hans kropp borde ha varit i ett praktiskt taget quadriplegic tillstånd.

Vi kan också anta att chakrat som en bijuu överför till användaren överträffar de 64 tenketsu-begränsarna, även chakrat från en bijuu anses vara mer rent / kraftfullt än en vanlig chakraanvändare

Tailed Beasts ( , bij ) är de nio titanic behemoths inom Naruto-serien. De är levande former av chakra, ibland kallade "Chakra Monsters" som ger dem enorma reserver av särskilt starka chakra som överträffar de flesta shinobi. Svansdjurens chakra är färgat rött

Det finns fortfarande några mysterier angående chakra. Men när vi långsamt får reda på mer i manga / anime kan ett bättre svar dyka upp.