Anonim

Håller alkohol dig varm?

Alla karaktärer i Mirai Nikki följ mer eller mindre samma stil, med ett undantag - åttonde, som har ett konstigt överdimensionerat huvud.

Hitta den skyldige

Varför är detta? Finns det en specifik anledning till att Åttonde har detta utseende?

Jag kunde inte hitta något som uttryckligen angav varför hennes karaktärsdesign är så. Det är uppenbart att många fans inte förstår varför hennes design är så och tycker inte om hur hon ser ut.

Jag kommer att försöka förklara min tolkning av varför hon kan ha skapats för att se så ut.

  1. Karaktärsintryck

    Under serien är ett stort antal dagbokägare sociopater som tycker om att döda andra människor. Det finns några undantag från trenden som Yuki, Keigo, etc. Kamado är också en del av denna grupp som inte vill ha något att göra med spelet, men hennes föräldralösa barn vill att hon ska vinna och bilda en liten armé för att skydda henne. Karaktärsdesignen som valdes visar att hon inte ser hotfull ut på något sätt och får de flesta att tro att hon är ofarlig.

  2. Moderlig figur

    Som vi alla vet driver Kamado ett barnhem som passar en hel del barn. Denna design kan imitera hur vissa barn uppfattar sin mamma. En mor eller far är en mycket stor närvaro i ett barns liv, och denna överblåsta huvuddesign kan återspegla hur ett mammas huvud kan se ut för ett litet barn när hon böjer sig och pratar med ett barn eller spädbarn.

Med hänsyn till dessa faktorer kan det leda till en överdriven karaktärsdesign. Observera att detta inte på något sätt är 100% faktum, eftersom det är min allmänna tolkning av varför konstnären får göra detta.

2
  • 1 Det är en ganska bra tolkning, jag gillar poängen på modersfigurens sida. Jag accepterar detta om ingenting följer med ett kanonskäl.
  • 3 @Matt Tack, jag försöker fortfarande söka efter en svår anledning till varför de drog henne så här. Om jag hittar något annat som kan belysa det lägger jag till det i mitt svar.