Anonim

Bobby Vinton - förseglad med en kyss

Början av Robotech: The Next Generation förklarar vad som hände när Invid invaderade. Södra korsets armé utplånades tydligen, men utplånades Dana Sterling och 15: e pansarbataljonen?

1
  • Ah robotech, få folk till anime (som i mitt fall) bara för att irritera dem på grund av det faktum att vi (USA) sannolikt aldrig kommer att få ny Macross-stat ....... Go Team Harmony Gold>.> irriterad Macross-fläkt

Dana visas i serierna Robotech: Kärlek och krig och Robotech: Prelude to the Shadow Chronicles så det verkar som att hon överlevde förstörelsen av den 15: e pansarbataljonen och kanske har fortsatt kriget mot Invid i någon form, men efter det var hennes öde okänt.

Nu finns det en nyligen ny film som heter Robotech: Love Live Alive (2013) (anpassning av Mospeada Love Live Alive (1983) med lite ny animation) där du ser Dana från den 15: e skvadronen lämnar jorden.

https://www.youtube.com/watch?v=W9txrDGHWnc

Dana går till ett Garfish-rymdskepp för att lämna jorden.

I filmen Robotech The Shadow Chronicles det bekräftas att de faktiskt lämnade utan problem eftersom Louie från 15: e eskadrillen är en sekundär karaktär.