Anonim

Kehlani - Distraktion (officiell video)

Avsnitt 629 av En bit är ute med ett nytt öppningstema. Öppningen visar scener från dressrosa arc (som jag har läst i manga) som kommer att behandlas i framtida avsnitt (i intervallet 30-40 framtida avsnitt).

Har dessa avsnitt redan producerats och scener som klippts ut från dessa avsnitt används i inledningen eller är dessa korta scener gjorda bara för öppningstemat?

Om framtida avsnitt produceras före hand, hur många avsnitt produceras ungefär i förväg?

2
  • Jag tror inte att någon verkligen kan svara på det här. Det beror på animationsföretaget! Bra fråga dock! Detta är inte fallet med endast One Piece. Du skulle se detta i många andra anime också. Till exempel naruto eller till och med fairy tail. De lägger normalt till scener från framtida avsnitt i nuvarande öppningar. Det är vad jag tror efter att ha sett så mycket anime: P
  • Jag tror att detta också är lite beroende av producenten. Om också sett massor av anime som också visade framtida händelser i öppningar. och fortsatte aldrig eller kom till den tidpunkten.

Vanligtvis hanteras OP och ED separat (ibland av olika studior). Studion / teamet som skapade OP / ED krediteras vanligtvis.

Det animerade innehållet i OP och ED görs vanligtvis exklusivt för deras respektive teman. Ibland kommer du att märka stilistiska skillnader mellan det animerade innehållet i OP / ED och det i själva showen.

När anime är lokaliserat har licensgivaren ibland inte tillgång till tp (eller väljer att inte betala för) de ursprungliga kreditlösa OP / ED-teman så att de remixar öppningen och lägger till sina egna ljudspår till den. Ibland för att bättre passa sin målgrupp (när det gäller språket) och förmodligen inte samtidigt behöva betala för att licensiera låtarna och / eller redigeras för att passa inom deras sändningslot (dvs. mer kommersiell tid).