Anonim

Kelly Willis - Baby Take A Piece Of My Heart

Vi vet att One Piece är målet för Luffy att bli piratkung, men jag vill veta om One Piece själv.

Gjorde One Piece uppkallad efter Gol d. Upptäckte Roger det eller det är redan en bit när han upptäckte det?

3
  • Jag tycker att det borde vara 'Är en bit heter ...'
  • @bot ja, jag är ledsen för dålig grammatik, engelska inte mitt huvudspråk, fortfarande lärande. Tack XD
  • F *** .. INGEN OP denna veckan ..

Jag har alltid trott att han sa att han lämnade sin skatt i "ett stycke" (vilket är en fras som betyder intakt / fullständig / oskadad / odelad). Eftersom så lite är känt och det är det enda avskriften, blev det defacto-namnet.

Detta innebär att det populära namnet skapades efter Gols död.

Emellertid är karaktären av One Piece-skatten och specifikt vad han menade inte helt klarlagd ännu. Det betyder att vi inte vet om han sa "ett stycke" (intakt) eller "ett stycke" (namn på något eller ett ordspel).

För att helt kunna svara på detta ordentligt om det här är ett ordlek, kan du behöva hitta den ursprungliga, översatta formuleringen och någon som förstår engelska och japanska. Alternativt kan du vänta tills den avslöjas (om flera år förhoppningsvis).

Hela historien skulle inte vara om det inte var för Gol D. Rogers försäkran att han verkligen har sin skatt oskadad och utan fara. Han lät folk veta att om någon vill ha det kan han få det så länge han hittar det. Det antas att det är på den sista ön, Raftel, (så "King of Pirates" kunde bara ha det antar jag) med tanke på att han kapitulerade frivilligt så att han kunde ha gömt det var som helst men den svåraste platsen, är den det är svårt att nå.

Från One Piece's wikia-sida:

Ett stycke (ひ と つ な ぎ の 大 秘宝 (ワ ン ピ ー ス) Wan Pisu ?, kanji läses som "Hitotsunagi no Daihihō", översätter till "The Great Treasure of One Piece") är en legendarisk skatt som sägs vara av otänkbart värde.

Det kan vara antingen skatten själv eller den plats som skatten lägger. Båda tillfällena leder till att One Piece är något som Gol D. Rogger skapade genom att samla sin skatt och lämna den någonstans.

Så en bit är bara en annan stor skatt (förmodligen den största) av haven, men Gol D. Roger gav sitt namn eftersom han är den som gjorde det.

One Piece kan också hänvisa till ponny-glyferna, eftersom de är pony-glyphs-huvudstycket som förbinder alla andra och är vettigt av alla andra.

Vi vet att Roger kunde läsa ponny-glyferna när han signerade klockfisken i Skypeia.Robin förstår att alla dessa är kopplade, vissa med information, andra berättar platsen för de med information.

Detta kan innebära att One Piece antingen är en ponny-glyf, ett av de stora vapen som nämns i ponny-glyferna, eller det kan vara vad den person som hittade den vill att den ska vara.

4
  • Jag tror att Poneglyph och One Piece är olika alls, för i så fall betyder det Luffys mål och Robins mål skulle vara detsamma. Robins mål är att känna till det ogiltiga århundradet som skrevs på Poneglyph, jag tror att det inte kommer att bli intressant, eller hur? Plus att ingen sa att Roger kunde läsa Poneglyphen, eller kanske ännu inte sa i anime eller manga, jag kommer inte ihåg att Rayleigh nämnde att Roger kan läsa Poneglyph.
  • Han signerar Poneglyphen på Skypeia så antagandet är att han kan läsa dem, eller någon i hans besättning kan läsa dem. "Det har också avslöjats att Gol D. Roger kunde följa passagen för att han kunde höra" alltingens röst "och kunde avslöja vägen." från One Piece wiki. och skypiea arc, kapitel [301] (mangapanda.com/one-piece/301/11)
  • Jag vet om det, jag menar, det är bara antagande, eller hur? Precis som sagt, ännu inte sagt i manga eller anime att Roger kan läsa Poneglyphen.
  • Dess antagande att han personligen kan läsa det, men någon i hans besättning om inte han, kan. Det kan vara helt tvärtom och han kan inte läsa dem alls, men hans förmåga att "höra rösten av allt" som ger honom förmågan att läsa och skriva på vilket språk som helst. Det här är som Luffy som pratar med Sea Kings, som bara sjöjungfruprinsessan kunde prata med, och Roger 22 år tidigare. Luffys förmåga är en nyfunnen förmåga, vilket betyder att han inte kunde läsa Poneglyphen vid Alabasta.