Anonim

Bendy SFM Animation - Bygg vår maskin - DAGames

Varför återupplivade inte Kabuto någon person från Uchiha-klanen som Sasukes föräldrar och alla andra som Itachi dödade eller någon Uchiha som har bott i Konoha? Hade han inte någon dna eller vad som krävs för att reanimera? Finns det något om detta i manga eller anime? Tack.

2
  • Jag tror att han sa något om att bara använda de han behövde. Det kunde ha varit det eller Tobi lät honom inte? Jag kommer inte ihåg att det nämndes ... Vänta, jag tror att han sa något om att han inte kunde infiltrera Leaf Village (där jag antar att Uchiha-kropparna skulle ha begravts) för att få några kroppar, som Hokages. Ta inte mitt ord.
  • @AkiraMahisaseru, verkligen lät Tobi inte Kabuto använda Uchiha-DNA i Tobis ägo även om Kabuto ville. (Referens i mitt svar nedan.)

Båda dina uppfattningar är korrekta:

  1. Det är den dödas DNA som behövs för återanimationen (alias Edo Tensei).[1]
  2. Det finns goda skäl att anta att Kabuto inte reinkarnerade de flesta av Uchiha-klanmedlemmarna, eftersom han inte kunde få deras DNA:

"Kabuto nämner sin önskan att reinkarnera viss shinobi [inklusive] Shisui Uchiha";[2] och hans allierade i fjärde världskriget i Shinobi, Tobi ( SPOILER:

alias Obito Uchiha,

), var i besittning av deras DNA,[3] men tvingas av Kabuto in i denna allians i första hand[4] lät honom inte använda den.[3] Att kontrollera mer Uchiha shinobi kunde ha gjort Kabuto för kraftfull med avseende på möjligheten att han vänder sig mot Tobi.

Men Kabuto gjorde kalla Itachi Uchiha, Madara Uchiha, liksom (endast i anime) Inabi Uchiha[5] och använde dem i sina krigsansträngningar.[6]

Som @AyaseEri påpekar kan vi inte utesluta möjligheten att Kabuto trots allt lyckats reinkarnera de andra Uchihas och det visades bara inte.

Men definitivt också faktor i @ ElPsyKongroos svar nedan för varför det är mycket osannolikt!


Referenser

[1]

Innan denna teknik kan utföras måste användaren först skaffa sig en del av DNA: t för den person de avser att reinkarnera.

http: //naruto.wikia.com/wiki/Summoning: _Impure_World_Reincarnation # Usage

[2]
http: //naruto.wikia.com/wiki/Summoning: _Impure_World_Reincarnation # cite_ref-Fivetwenty_1-5

[3]

Kabuto kunde inte hitta [Shisui Uchihas] kropp. Han föreslog att ett av Shisuis ögon som krossades av Danz Shimura, vars lik var i Tobis ägo, skulle vara tillräckligt. [ ] Tobi hotade honom att inte skjuta sin tur.

http: //naruto.wikia.com/wiki/Summoning: _Impure_World_Reincarnation # cite_ref-Fivetwenty_1-5

[4]

Kabuto [använder] Impure World Reincarnation för att återuppliva fem avlidna Akatsuki-medlemmar, som han erbjuder att använda för att hjälpa Tobi i det närmaste kriget. [ ] När Tobi funderar på att vägra, kallar Kabuto den verkliga Madara Uchiha och tvingar Tobi att gå med på det.

http: //naruto.wikia.com/wiki/Kabuto_Yakushi#Fourth_Shinobi_World_War: _Countdown

[5]
http: //naruto.wikia.com/wiki/Summoning: _Impure_World_Reincarnation # Kabuto_Yakushi

[6]
http: //naruto.wikia.com/wiki/Fourth_Shinobi_World_War
Sök på sidan för (faktiskt många) förekomster av "Uchiha".

5
  • 1 Detta, eller han animerade dem om. Det visades bara inte i berättelsen. Hur som helst, +1.
  • @AyaseEri, du har helt rätt! Jag hade handvågigt extrapolerat lite från referensen för att presentera ett tydligare svar. Men det är inte principiellt stipendium! : D Jag har nu ändrat mitt inlägg för att skilja mellan tolkning och fakta (så långt referensen går) och jag lade till din anteckning i svaret. för din anmärkning och din uppbåt! ^. ^
  • 1 +1, det är ett bra svar och det verkar som om du faktiskt tog dig tid att undersöka (och för referenserna).
  • @AkiraMahisaseru, doumo arigatou! :) Förresten, jag tycker att din profilbild ser fantastisk ut! Jag är säker på att du gör en bra mangaka / illustratör / artist! :)
  • 1 De flesta Uchiha behandlades ändå som foder. Itachi och Tobi dödade dem alla (utom Itachis far) med lätthet. Med tanke på antalet av dem kunde det inte ha varit mer än ett par vanliga jonin, och vanliga jonin är totalt sett inte så starka. Shisui och Itachi var topp 2 i klanen, och förmodligen minst 50% av de som är värda att återuppliva.

Bortsett från det exceptionella svaret från utmärkelsen, tror jag att det kan finnas en annan anledning. Observera att efter det att Uchiha-klanen slaktats gjordes större delen av saneringen av Anbu under Danzo. Och med tanke på hur försiktig han är är jag säker på att han skulle ha sett till att kropparna inte kunde upptäckas, och Kabuto kunde därför inte ha kunnat få något DNA.

2
  • Tack för din vänliga komplimang ^. ^ * Rodnar * och ditt värdefulla komplement! ;) + 1 Jag lägger en pekare till ditt svar i mitt!
  • 1 +1, även om det inte verkar som om du har undersökt något av detta och bara antagit, är det fortfarande troligt att detta hände. Bra svar.

Inte en bra strategi

Även om han kunde få deras DNA kunde de förmodligen känna till edo tensei reversering jutsu eller ha något trick för att besegra det som Itachi, och sedan göra uppror mot honom.

6
  • Itachi kunde komma ur Kabutos kontroll på grund av Kotoamatsukami jutsu gjort av Shisuis öga implanterat i kråken. Jag tror att en Uchiha-armé, oavsett om de har Mangekyou Sharingan eller inte, skulle vara en mycket bra strategi för Kabuto.
  • @Bhaskar Jag är säker på att även om bara en av dem kom ur kabutos kontroll kunde de bara släppa alla andra. Ofc kabuto kunde alltid spendera mer tid och energi på dem för att försöka hålla dem under absolut kontroll.
  • Endast Shisuis genjutsu kan frigöra den återupplivade personen utanför Kabutos kontroll. Ingen annan Uchiha har tillräckligt stark genjutsu för att göra detsamma. Sasukes genjutsu efter att ha fått Indras chakra kanske också kan göra det.
  • Conversely, if the reincarnated soul knows the hand seals, they can sever the summoner's contract with them. Allt du behöver är en uchiha som känner till handtätningarna, bryter loss och lär andra handtätningarna. Även om jag inte tror att de kan släppas efter det, så måste de leva för evigt.
  • Om så är fallet behöver det inte vara en Uchiha. Vem som helst kan bryta sig loss om den återupplivade personen känner till handtätningarna. Uchihas skulle dock ha en fördel genom att de kunde använda Izanami på Kabuto och lära sig handtätningarna själva medan de offrade ett öga. Men de måste först hitta Kabuto. Itachi kunde bara göra det för att Nagato sa till honom. Och innan personen hittar Kabuto, ska personen bryta sig undan sin kontroll. Itachi hade tur att ha Shisuis genjutsu, så det du säger kan bara hända om Madara säger till dem att handtätningarna.

Även om uchiha hyllades för sina ögon, skulle de flesta inte hålla vatten till en liten över genomsnittet jounen. Förutom det var det bara några uchiha som faktiskt var mäktiga, kom ihåg hur de sa att mangekyou sharingan bara väcktes av 1 eller 2 personer? Det är inte fel, mindre än tio har dem faktiskt.